ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ταξί (Όχημα Δημόσιας Μεταφοράς),


















































«Ιστορική» συμφωνία για τον έλεγχο 65 δισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου της Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ
Ιρακινοί φιλοϊρανοί πολιτοφύλακες σχεδίαζαν να πλήξουν τη Σαουδική Αραβία
Ουκρανία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από ρωσικό πλήγμα σε στρατιωτική αποθήκη κοντά στο Κίεβο
Μήνυμα Αθήνας σε Άγκυρα: Η ελληνική κυριαρχία δεν επιδέχεται σχολιασμό
Μίλο Γιαννόπουλος: Απελάθηκε από τις ΗΠΑ ο ακροδεξιός σχολιαστής - Το «προφίλ» του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονη ανησυχία επικρατεί μεταξύ των οδηγών ταξί εξαιτίας της δράσης του μανιακού δολοφόνου που αναζητά η Ελληνική Αστυνομία.
Μάλιστα, ορισμένοι προσπαθούν να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας.
Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Τάσος Δαμιανίδης, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του στον Πειραιά, αποφάσισαν, ότι, κατά της νυχτερινές ώρες, το τελευταίο ταξί στην κάθε πιάτσα θα ακολουθεί το πρώτο ταξί της πιάτσας που θα παίρνει κούρσα, μέχρι να αποβιβάσει τον πελάτη.
Η χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή στην Κηφισιά φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή. Άλλωστε ο ίδιος άνθρωπος είχε επιχειρήσει να σκοτώσει και πριν από λίγες μέρες όταν επιτέθηκε σε έναν 32χρονο οδηγό ταξί, τραυματίζοντας τον σοβαρά.
Όλα δείχνουν ότι οι επιθέσεις έγιναν με το ίδιο όπλο, ένα 22αρι με σιγαστήρα.
Στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη προκύπτουν από την κατάθεση του 32χρονου οδηγού που ήταν το πρώτο θύμα της «πρόβας» που έκανε προ μηνός στην ίδια περιοχή.
Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς είχε παραλάβει το νεαρό δράστη από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας με κατεύθυνση την Κηφισιά στις 11 Φεβρουαρίου βράδυ Σαββάτου.























































