ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρτέμης Σώρρας, Εγκληματική Οργάνωση,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, από τον ανακριτή διαφθοράς, σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενεργούσε η δικαιοσύνη για τη δράση του.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων τόσο σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της «Ελλήνων Συνέλευσις» όσο και κατά επτά συνεργατών του.
Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι , κατά περίπτωση, με τα αδικήματα της απόπειρας απάτης και της απάτης τετελεσμένης κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου. Επιπλέον, ασκήθηκε δίωξη για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη εγκληματικής οργάνωσης, διασπορά ψευδών ειδήσεων ,πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.























































