Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εικόνες σοκ από το κολαστήριο της Δάφνης όπου ο τυφλός βίασε με μανία την 20χρονη (βίντεο)

Εικόνες σοκ από το κολαστήριο της Δάφνης όπου ο τυφλός βίασε με μανία την 20χρονη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Βίντεο, Δάφνη,

Για πρώτη φορά τηλεοπτική κάμερα, μπήκε μέσα στο κολαστήριο της Δάφνης όπου o Παναγιώτης Κοντζιλέλος είχε σοκάρει το πανελλήνιο πριν από ένα μήνα περίπου όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε δέσει,  βασανίσει και εν συνεχεία βίαζε με μανία μία 20χρονη φοιτήτρια

Ο 52χρονος τυφλός αφού ακινητοποίησε με αναισθητικό τη νεαρή φοιτήτρια που εργαζόταν για εκείνον, καθαρίζοντας το σπίτι του… την έδεσε στο κρεβάτι, την χτυπούσε με μανία και την βίαζε επί ώρες με διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα.

Τα καλώδια USB παραμένουν στους τοίχους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, και θυμίζουν πως ο δράστης, ο οποίος δηλώνει τυφλός, είχε εγκαταστήσει παντού κάμερες για να μπορεί να παρακολουθεί τα υποψήφια θύματα του.

Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχειρούσε να… “ψαρέψει” νεαρή κοπέλα για να την βιάσει με το πρόσχημα της οικιακής βοηθού.

Είχε τρυπήσει τα πλακάκια για να βάλει κάμερες

Το πιο σοκαριστικό, ωστόσο, από τα ευρήματα είναι το ότι είχε τρυπήσει τα πλακάκια του μπάνιου για να τοποθετήσει κρυφή κάμερα πίσω από τον καθρέφτη… στήνοντας όπως καταλαβαίνετε ένα απίστευτο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, μιας και όλες οι κάμερες κατέληγαν στον υπολογιστή του… κατα τα λεγόμενα του τυφλού.

Όμως τα ευρήματα στο κολαστήριο της Δάφνης προκαλούν μεγάλα ερωτήματα… Πως κατάφερε ένας τυφλός άνδρας να στήσει τόσο καλά το συγκεκριμένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης;

Πως τρύπησε τα πλακάκια αφού δεν έβλεπε και αν το έκανε κάποιος άλλος γιατί δεν έχει εμφανιστεί κλπ.

Η Σήμανση και τα στελέχη των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ έχουν κάνει φύλλο και φτερό τον χώρο προκειμένου να συλλέξουν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση της κακοποίησης και ομηρείας της άτυχης κοπέλας ενώ η σπιτονοικοκυρά του 52χρονου με τις αρρωστημένες ορέξεις είναι απελπισμένη αφού όπως λέει το σπίτι της έχει στιγματιστεί και κανείς δεν θα θέλει να μείνει εκεί, γιατί έχει μείνει γνωστό ως το “κολαστήριο της Δάφνης”.

Μάλιστα, όπως λέει, το μεγάλο παράπονο της κ. Κυριακής είναι ότι παρά το ότι το διαμέρισμα ήταν σε άθλια κατάσταση κανένας από την οικογένεια του δεν της ζήτησε συγγνώμη. Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Ποινική δίωξη για την κακοποίηση και τη θανάτωση του χάσκι της Αράχωβας Όλιβερ

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Αθώωση Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και καταδίκη της μητέρας της 12χρονης ζήτησε η εισαγγελέας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr