Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλληνας πήρε δάνειο 37.500 ευρώ στη Γερμανία και γύρισε Ελλάδα

Έλληνας πήρε δάνειο 37.500 ευρώ στη Γερμανία και γύρισε Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας 45χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις γερμανικές Αρχές με την κατηγορία απάτης, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2016, εντοπίστηκε χτες το πρωί και συνελήφθη στην περιοχή των Διαβατών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με έρευνα των γερμανικών Αρχών ο διωκόμενος είχε πραγματοποιήσει δανειακή σύμβαση περίπου 37.500 ευρώ με χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, την οποία δεν αποπλήρωσε καθότι προέκυψε ότι εξ αρχής είχε σκοπό τη λήψη του δανείου και τη μετανάστευσή του στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έψαχνε τον γιο του αλλά η σορός του ήταν στα αζήτητα σε ψυγείο νοσοκομείου για σχεδόν δυο μήνες

Οι Κούρδοι της Συρίας (SDF) συναντήθηκαν με Μάρκο Ρούμπιο (ΗΠΑ) και Ασάντ αλ-Σαϊμπάνι (Δαμασκός)

Μάρκο Ρούμπιο: «Εμείς στην Αμερική δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να είμαστε οι ευγενικοί και εύτακτοι τοποτηρητές της ελεγχόμενης παρακμής της Δύσης» – Ολόκληρη η ομιλία

Στάρμερ: Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη για σύγκρουση με τη Ρωσία – «Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι εδώ»

Ρούμπιο και Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων «δεν υφίσταται πλέον»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr