ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για το αδίκημα της φοροδιαφυγής, το οποίο κατηγορούνται ότι τέλεσαν στη Γερμανία, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για έναν 48χρονο κι έναν 39χρονο, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης των γερμανικών Αρχών.
Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα των Γερμανών, οι δύο συλληφθέντες, με τις ιδιότητες των ιδιοκτητών γερμανικών εταιρειών, εξέδωσαν τα προηγούμενα χρόνια εικονικά – πλαστά τιμολόγια σε εταιρείες με τις οποίες συναλλάσσονταν.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για ξεχωριστές υποθέσεις, ενώ η ζημιά στην περίπτωση του 48χρονου προσεγγίζει τις 645.000 ευρώ και στην περίπτωση του 39χρονου τις 500.000 ευρώ.
Οι δύο άνδρες οδηγούνται στην εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής τους στη Γερμανία.























































