ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε έναν 51χρονο από τη Θεσσαλονίκη τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την 1η Νοεμβρίου ανήκει η σορός που εντοπίστηκε αλυσοδεμένη κάτω από τη γέφυρα της Ποτίδαιας στη Χαλκιδική.
Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Βαβούρη από την περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, για τον οποίο είχε σημάνει και silver alert.
Όταν εντοπίστηκε η σορός, έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ενώ από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.
Δείγμα DNA εστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση.

Εξαφάνιση – Silver alert – Βαβούρης Κωνσταντίνος
Η ανακοίνωση του Λιμενικού:
“Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών/Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων, ο γενετικός τύπος της σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων, που εντοπίστηκε στην περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής την 06-11-2017, ανήκει σε 51χρονο ημεδαπό”.
ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1























































