Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι αποκαλύφθηκε για το 19χρονο μοντέλο που πιάστηκε με την κόκα στο Χονγκ Κονγκ

Tι αποκαλύφθηκε για το 19χρονο μοντέλο που πιάστηκε με την κόκα στο Χονγκ Κονγκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης που είχε στο σακίδιό της.

Όπως αναφέρει δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού τα κυκλώματα των ναρκωτικών συνηθίζουν να επιστρατεύουν ως «βαποράκια» εμφανίσιμες κοπέλες ώστε να μην κινήσουν υποψίες.

Το ρεπορτάζ επίσης αναφέρει πως η ίδια δεν έχει ζητήσει ακόμα την συνδρομή του Ελληνικού προξενείου, κάτι που πρέπει να κάνει εάν θέλει να υπάρχουν ελπίδες να εκδοθεί και να δικαστεί στην Ελλάδα.

«Κάποιοι παλιάνθρωποι την εκμεταλλεύτηκαν»

Μιλώντας στην εκπομπή ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Μυτιλήνης, Δημήτρης Αλεξίου, μίλησε για ένα απλό παιδί του χωριού. Όπως τόνισε είχε περάσει από διάφορα καταστήματα για να βγάλει μεροκάματο, ενώ είχε και μια σχέση με έναν στρατιωτικό της περιοχής.

Σημείωσε πως η ίδια δεν είχε δώσει σημάδια για τέτοια δράση, και εξέφρασε την άποψη πως κάποιοι την έμπλεξαν στο κύκλωμα.

«Έπαθα σοκ όταν διάβασα αυτήν την είδηση. Πριν λίγο καιρό που είχα μιλήσει με τον πατέρα της, αυτό που τον ανησυχούσε ήταν μια σχέση που είχε με έναν στρατιωτικό, και μάλιστα λόγω των αντιδράσεων είχε φύγει από το σπίτι και ζούσε μαζί του. Έχει πέσει θύμα το κορίτσι και πιθανότατα δεν ήξερε τι είναι αυτό που κουβαλούσε».Υπογράμμισε πως ο καθένας πρέπει να βοηθήσει όσο μπορεί.

Tα όνειρα της 19χρονης και το αινιγματικό post

Το μοντέλο ξεκίνησε από την Μυτιλήνη κουβαλώντας στις αποσκευές του όνειρα για μία ευτυχισμένη ζωή και πιθανόν και για μία μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Ωστόσο, η οικογένεια της, η οποία χαρακτηρίζεται από όλους στο νησί ως μία έντιμη και φιλήσυχη οικογένεια, ήθελε  να σπουδάσει.

Για αυτό και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 19χρονη τελείωσε το σχολείο της, μάζεψε τα πράγματα της και μετακόμισε στην Καλαμάτα για να σπουδάσει.

Πριν λίγο καιρό, βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί στο Χονγκ Κονγκ όπου συνελήφθη γιατί είχε στην κατοχή του 2,5 κιλά κοκαΐνη που στην αγορά μπορούσε να «πιάσει» τουλάχιστον το ποσό των 300.000 ευρώ.

“Εκμεταλλεύθηκαν το όνειρό της να γίνει μοντέλο”

Όσοι γνωρίζουν το 19χρονο μοντέλο, μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι. Για την κόρη ενός από τους συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου.

Η οικογένεια της νεαρής Ελληνίδας είναι συγκλονισμένη από τη σύλληψή της. Και μάλιστα με τόσο μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Ο πατέρας της πιστεύει ότι μαφιόζοι που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, ενέπλεξαν την κόρη του.

Πιστεύει πως ίσως να εκμεταλλεύθηκαν το όνειρο της 19χρονης κόρης του να γίνει μοντέλο. Η οικογένειά της πιστεύει πως ίσως η νεαρή γυναίκα να μην ήξερε ότι ο καφέ φάκελος περιείχε κοκαΐνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Τζον Ακουιλίνο: Η Κίνα θα επιτεθεί στην Ταϊβάν μέχρι το 2027

Κοινή ναυτική άσκηση Ρωσίας, Ιράν και Κίνας στον βόρειο Ινδικό ωκεανό

Η Κίνα ανακάλυψε το μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου στον κόσμο

Η Κίνα θα στείλει ανθρώπους στη Σελήνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr