ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ένα μπαρ στη Σκάλα Λακωνίας οι… ρόλοι είχαν έρθει τούμπα. Δύο Ρωσίδες, η μία ιδιοκτήτρια του μπαρ και η άλλη “υπεύθυνη” είχαν βγάλει στο κλαρί μια Ελληνίδα που εργαζόταν ως σερβιτόρα.
Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος είχαν πληροφορίες ότι το μπαρ που ανήκε σε μια 57χρονη Ρωσίδα είχε μετατραπεί σε άντρο ακολασίας και έκαναν επιχείρηση με τη βοήθεια συναδέλφων τους της Ασφαλείας Σπάρτης.
Εκεί συνέλαβαν την 55χρονη Ρωσίδα προσωρινά υπεύθυνη του μπαρ, που εισέπραττε 150 ευρώ από τους θαμώνες οι οποίοι απολάμβαναν τις ερωτικές υπηρεσίες της 48χρονης Ελληνίδας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος.
Στο μπαρ συνελήφθη και άλλη μια 39χρονη Ελληνίδα που απασχολούνταν ως σερβιτόρα χωρίς πιστοποιητικό υγείας.
Η Ρωσίδα ιδιοκτήτρια απουσίαζε, αλλά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.
Όλες οι γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ σε βάρος της 48χρονης βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση της Νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.






















































