ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φαραντούρης-Μανιάτης καταγγέλλουν με γραπτή ερώτηση στην Κομισιόν μονομερείς ενέργειες της Λιβύης για ΑΟΖ
Μυστικές υπηρεσίες ερευνούν εάν η Ρωσία «καθοδηγεί» ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικούς στόχους
Ο άνθρωπος θα μπορούσε να ζήσει έως και 156 χρόνια
Ο Γιάννης Μανιάτης ζητά από την ΕΕ στοχευμένες κυρώσεις στην Τουρκία για τον αγωγό Τουρκίας-κατεχόμενης Κύπρου - Προς ελλην. κυβέρνηση:
Ιράν: Απειλές για ολικό ενεργειακό μπλακάουτ στον Κόλπο - Ναρκοθέτηση των Στενών του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον 52χρονος στην Κατερίνη που υποδυόταν τον γιατρό Δημόσιου Νοσοκομείου και ότι δήθεν θα μεσολαβούσε για τον προγραμματισμό χειρουργικών επεμβάσεων καθώς και την πρόσληψη σε κλινική απέσπασε από τα θύματα του διάφορα χρηματικά ποσά.
Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 52χρονος με τον ίδιο τρόπο εξαπάτησε άλλους δεκατέσσερις πολίτες, δηλώνοντας ότι θα μεσολαβούσε για τον προγραμματισμό χειρουργικών επεμβάσεων ενώ σε άλλη περίπτωση θα μεσολαβούσε για την… πρόσληψη σε κλινική συγγενικού του προσώπου.
Ακόμη, αποπειράθηκε να εξαπατήσει ιδιοκτήτη καταστήματος ιατρικών ειδών, με το πρόσχημα ότι θα μεσολαβούσε μεταξύ αυτού και των ασθενών του για την προμήθεια ειδών από το κατάστημά του ανωτέρω, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του 52χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.























































