Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαφιόζικος πόλεμος: Η σχέση του «Μπούμπι» με τον Στεφανάκο – Του άδειασαν ένα γεμιστήρα

Μαφιόζικος πόλεμος: Η σχέση του «Μπούμπι» με τον Στεφανάκο – Του άδειασαν ένα γεμιστήρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βασίλης Στεφανάκος,

Για τα καλά φαίνεται πως έχουν βγει τα μαχαίρια στον πόλεμο της νύχτας, καθώς λίγο καιρό μετά τη στυγνή δολοφονία Στεφανάκου, το χθεσινό μαφιόζικο δολοφονικό χτύπημα στον Γιώργο Λίτσα, γνωστό στη νύχτα ως το αντίπαλο δέος του Στεφανάκου, επιβεβαιώνει πως ο φόρος αίματος στους σκοτεινούς τους κύκλους έχει ανοίξει και δε δείχνει να κλείνει εύκολα.

Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνονται οι φόβοι των αξιωματικών της Ασφάλειας ότι ειδικά ο θάνατος του Βασίλη Στεφανάκου θα προκαλούσε νέο κύμα εκτελέσεων.

Ο 43χρονος Γιώργος Λίτσας, μεγάλο αντίπαλο όνομα της ομάδας του Στεφανάκου, έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του μάρκας Smart, στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως, στους Αγίους Αναργύρους.

Ο Γιώργος Λίτσας, γνωστός στη νύχτα και ως “Μπούμπι” και μέλος της ομάδας του Βασίλη Γρίβα, που δολοφονήθηκε έξω από το σχολείο του παιδιού του, τον Μάιο του 2017, κατέληξε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου είχε μεταφερθεί.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν βρεθεί στο τόπο του εγκλήματος τουλάχιστον δέκα κάλυκες από όπλο των 7,62 χιλιοστών, πιθανόν καλάσνικοφ, ενώ το θύμα έχει δεχθεί τουλάχιστον οκτώ σφαίρες.

Το χρονικό της εκτέλεσης

Ο άνδρας εντοπίσθηκε βαριά τραυματισμένος στις 9.40 το βράδυ μέσα στο όχημά του, μάρκας Smart, τη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους.

Από την πρώτη στιγμή η ΕΛΑΣ αναγνώρισε ότι πρόκειται για γνωστό άτομο της νύχτας, που έχει κατ’ επανάληψιν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για πλήθος ποινικών αδικημάτων όπως εκβιάσεις, προστασία, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς κλπ.

Οι δράστες που πιθανότατα επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πυροβόλησαν εναντίον του πάνω από 10 φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον μετέφεραν εν ζωή στο ασθενοφόρο και από εκεί στον Ερυθρό Σταυρό όπου εισήχθη στο χειρουργείο. Ωστόσο τα τραύματα από τις σφαίρες που είχε δεχθεί ήταν τόσο σοβαρά που τελικά άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Οι σχέσεις του με Γρίβα και Στεφανάκο

Ο 43χρονος έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης ως «νονός» της νύχτας, ενώ στο παρελθόν φέρεται πως ανήκε στην ομάδα μπράβων με τον Βασίλη Γρίβα, που δολοφονήθηκε την Άνοιξη του 2017 έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά.

Τόσο ο Γρίβας όσο και ο 43χρονος ήταν, κατά πληροφορίες, σε αντίπαλα «στρατόπεδα» με τον προσφάτως δολοφονηθέντα Βασίλη Στεφανάκο.

Ο «Μπου» ή «Μπούμπι» συμμετείχε στην ίδια ομάδα με τον επίσης γνωστό ως «Καράφλα», που ήθελαν να κυριαρχήσουν στην περιοχή του Πειραιά. Φαίνεται να είχαν μεγάλη αντιπαλότητα με την ομάδα του Χαϊδαρίου, κυρίως τον Παναγιώτη Βλαστό, αλλά και κατ’ επέκταση με τον Βασίλη Στεφανάκο, ο οποίος έπεσε θύμα εν ψυχρώ εκτέλεσης στις 17 Ιανουαρίου 2018, έξω από το γραφείο του στο Χαϊδάρι και μέσα στο αυτοκίνητό του, όπως και το νέο θύμα αυτού του συνεχιζόμενου πολέμου μεταξύ των αντιπάλων ομάδων της νύχτας.

Ως εκ τούτου, ένα από τα σενάρια που αναμένεται να εξετάσει η ΕΛΑΣ είναι η επίθεση στους Αγίους Αναργύρους να αποτελεί πράξη αντεκδίκησης για το φόνο με καταιγισμό πυρών του Στεφανάκου, τον Ιανουάριο στη λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι.

Στον κόσμο της νύχτας τα στόματα πάντα μένουν κλειστά και οι αστυνομικοί πίστευαν ότι ακόμα και αν ήξεραν κάτι οι μπράβοι για τα προηγούμενα ηχηρά χτυπήματα, δεν θα το κατέθεταν ποτέ στις Αρχές αλλά θα επέβαλαν την δική τους «δικαιοσύνη»…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέλος σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Συνελήφθη ιερέας στην Κρήτη – Έγραψε ότι θα πρέπει να πυροβολούνται αδέσποτα σκυλιά και φιλόζωοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr