ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το δρόμο για τις φυλακές πήρε αμέσως μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές, ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας, ο οποίος οδηγώντας το βαρύ όχημά του υπό την επήρεια αλκοόλ σκόρπισε το θάνατο στη Λεωφόρο Κηφισού τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.
Ο 64χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της δίωρης απολογίας του, δήλωσε συντετριμμένος για το κακό που προξένησε και είπε ότι λυπάται για το γεγονός ότι σκότωσε δύο άτομα, τραυματίζοντας σοβαρά ακόμα ένα.
Σύμφωνα με τον συνήγορό του Πέτρο Μαντούβαλο ο οδηγός της νταλίκας επανέλαβε ότι αν και είχε πιει ένιωθε καλά και γι’ αυτό -ενώ δεν ήταν προγραμματισμένο να κάνει δρομολόγιο εκείνη την ημέρα- δέχτηκε να αντικαταστήσει συνάδελφο του που είχε κώλυμα.
Μάλιστα, στην απολογία του ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας επέμεινε ότι δεν «άκουσε» το τιμόνι.






















































