Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρικτή αποκάλυψη στη Λέρο: Η γειτονιά ήξερε για την κακοποίηση των παιδιών

Φρικτή αποκάλυψη στη Λέρο: Η γειτονιά ήξερε για την κακοποίηση των παιδιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών, ένα κοριτσάκι 13 ετών και ένα αγόρι περίπου 10 ετών, από τους ίδιους τους τους γονείς στη Λέρο.

Οι λεπτομέρειες των όσων συνέβαιναν πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού σόκαραν ακόμη και τον υπαστυνόμο υποδιοικητή του Α.Τ. Λέρου, που κατάφερε να ξεκλειδώσει το ένοχο μυστικό, αποκαλύπτοντας όσα φαίνεται πως έχουν υποστεί ένα 13χρονο κορίτσι και ο 10χρονος αδερφός της από τους ίδιους τους γονείς τους.

Θύματα κακοποίησης και βάναυσου ξυλοδαρμού είχαν πέσει και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, 25 και 20 ετών.

Όπως γράφει η rodiaki.gr όλη η γειτονιά γνώριζε, όμως δεν μιλούσε, ενώ η υπόθεση, φέρεται πως ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι πήγε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο του νησιού και εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο είδαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Το κορίτσι μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό φέρεται να περιέγραψε το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή Πλάκα του νησιού Λέρου.

Αν και θεωρείται ότι πολλοί γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε, η αρρωστημένη κατάσταση διαρκούσε χρόνια και θύματά της φέρονται και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας είναι υπάλληλος του Ψυχιατρείου Λέρου και η μητέρα άνεργη.

Ένα ακόμα παιδί, μεγαλύτερο, είχε εγκαταλείψει το σπίτι του, σε άγνωστο χρόνο.

Το ζευγάρι συνελήφθη την Κυριακή και σήμερα Τρίτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις – Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος

ΣΟΚ στην Αμαλιάδα: 14χρονος εκβίαζε συμμαθητή 12 ετών – Του απέσπασε 8.200 ευρώ

Κρήτη: Πάνε τους αγρότες για «εγκληματική οργάνωση» – Πανικόβλητο το καθεστώς Μητσοτάκη

Κρήτη-Χανιά: Οι αγρότες ανέτρεψαν περιπολικό της Αστυνομίας – Σε πανικό το καθεστώς Μητσοτάκη

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr