Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα αποκάλυψη για τα τέρατα της Λέρου: Ήθελαν να «ποτίσουν» την κόρη τους ψυχοφάρμακα

Νέα αποκάλυψη για τα τέρατα της Λέρου: Ήθελαν να «ποτίσουν» την κόρη τους ψυχοφάρμακα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Λέρος,

Ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση των γονιών-βιαστών στη Λέρο.

Οι προφυλακισμένοι γονείς, κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν τα παιδιά τους με κάθε αδιανόητο τρόπο, ενώ στο ανατριχιαστικό σκηνικό έρχεται να προστεθεί και η συγκλονιστική περιγραφή της κοινωνικής λειτουργού.

«Την Παρασκευή στις 25 Μαΐου, στις 9.20 το πρωί, οι γονείς ήρθαν στο γραφείο μου και μου ζήτησαν ψυχοφάρμακα για να τα δώσουν στην κόρη τους. Ισχυρίζονταν ότι το παιδί δεν είναι καλά ψυχολογικά και ότι τους έστειλε σε μένα η διευθύντρια του σχολείου.

»Τους ζήτησα επίμονα να φέρουν το παιδί στο γραφείο μου. Όταν τους απείλησα ότι θα το επισκεφθώ η ίδια στο σπίτι, μου αποκάλυψαν ότι είναι έξω από το γραφείο μου, μέσα στο αυτοκίνητο και δεν μπορεί να περπατήσει. Τότε ανησύχησα, γιατί έβλεπα στο πρόσωπό τους την εγνοια τους να κρύψουν κάτι», λέει η κυρία Βάσω Ευαγγέλου, κοινωνική λειτουργός του κέντρου κοινότητας του Δήμου Λέρου στην «RealNews».

«Πήγα στο αυτοκίνητο και βρήκα το παιδί ξαπλωμένο στο πίσω κάθισμα, σε πλήρη κατατονία. Είχε χάσει το χρώμα του και δυσκολευόταν να καταλάβει τι του λέω.

»Τους πίεσα να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, λέγοντάς τους ότι αν δεν το έκαναν, θα καλούσα την Αστυνομία ή θα την πήγαινα εγώ χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Όταν έφυγαν για το νοσοκομείο, ενημέρωσα τους γιατρούς και την Αστυνομία».

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν την κακοποίηση του παιδιού και οι γονείς συνελήφθησαν πριν προλάβουν να φύγουν από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την κοινωνική λειτουργό «δυστυχώς υπάρχουν και άλλα πέντε περιστατικά κακοποίησης παιδιών, ακόμα και ατόμων με αναπηρία, για δύο από τα οποία υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση και ήδη τα διερευνούμε».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφημερίδα η κοινωνική λειτουργός, κάποιοι στην τοπική κοινωνία έδειχναν να ξέρουν τα όσα τραβούσαν τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, ακόμα και κοινωνικές υπηρεσίες, κάτι που άλλωστε έχει προκαλέσει και την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου που ζητά να διευρευνηθεί σε βάθος η υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κολωνός – Απόφαση: Ο Ηλίας Μίχος ένοχος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Ποινική δίωξη για την κακοποίηση και τη θανάτωση του χάσκι της Αράχωβας Όλιβερ

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr