ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νικόλας Φαραντούρης: Και επίσημα στο ΠΑΣΟΚ - Ακολουθούν και άλλοι
Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Νέο κεφάλαιο στα στενά του Ορμούζ μετά τη ντροπιαστική αποτυχία των ΗΠΑ
Τουρκία: Σε οικονομική εξαθλίωση από την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς
Υποκλοπές: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά παραίτηση Τζαβέλλα από τον Άρειο Πάγο
Πυρά Τραμπ κατά Μερτς: Φτιάξε τη διαλυμένη χώρα σου και άσε το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για εισαγωγή ναρκωτικών, συγκεκριμένα ινδικής κάνναβης, στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος του εν λόγω καταστήματος κράτησης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, μετά από συνεργασία των σωφρονιστικών Αρχών με την Ελληνική Αστυνομία, συνελήφθη υπάλληλος των φυλακών Θεσσαλονίκης για εισαγωγή ναρκωτικών στο κατάστημα κράτησης.
Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση των σχετικών πληροφοριών και αντίστοιχη παρακολούθηση, εντοπίστηκε φύλακας των φυλακών Διαβατών να εισάγει ποσότητα ινδικής κάνναβης μαζί με καπνό, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα από κρατούμενο τηλεκάρτες.
Ήδη κινούνται οι διαδικασίες τόσο για την ποινική, όσο και για την πειθαρχική δίωξη του σωφρονιστικού υπαλλήλου.
Τέλος, το υπουργείο Δικαιοσύνης, στην ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι «καλύπτει με την εμπιστοσύνη του τους ευσυνείδητους υπαλλήλους των φυλακών και συγχαίρει τους υπευθύνους του καταστήματος κράτησης Θεσσαλονίκης για την επαγρύπνηση και την αποτελεσματικότητα στην άσκηση των καθηκόντων τους».























































