Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελεύθεροι οι τρεις ανήλικοι που απείλησαν με σουγιά… 8χρονο στην Ρόδο

Ελεύθεροι οι τρεις ανήλικοι που απείλησαν με σουγιά… 8χρονο στην Ρόδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κακοποίηση Ανηλίκου, Ρόδος,

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν χθες μετά τις απολογίες τους οι τρεις ανήλικοι Αλβανικής και Ρουμανικής καταγωγής οι οποίοι κατηγορούνται ότι αποπειράθηκαν να ληστέψουν ένα 8χρονο αγόρι στο Γεννάδι στην Ρόδο, ενώ απείλησαν και ένα δεύτερο της ίδιας ηλικίας, με σουγιά!

Πρόκειται για τρία αγόρια ηλικίας 15 ετών (τα δύο είναι από την Αλβανία και το τρίτο από την Ρουμανία) σε βάρος των οποίων ασκήθηκαν βαρύτατες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και χθες προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, συνοδευόμενα από τους δικηγόρους τους κ.κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο και Κώστα Αβδελή, για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, και οι τρεις ισχυρίστηκαν πως έκαναν πλάκα και πως σε καμία περίπτωση δεν είχαν πρόθεση να ληστέψουν το νεαρό αγόρι.

Οι ίδιοι δήλωσαν πως έπαιζαν και πάνω στο παιχνίδι σήκωσαν και γύρισαν ανάποδα το 8χρονο ελληνόπουλο.

Σε ότι αφορά τον ανήλικο Ρουμάνο, αυτός δήλωσε ότι είχε βρει ένα παλιό σουγιά και αυτό έδειξε επάνω στο παιχνίδι και θεωρήθηκε ότι απειλούσε τον μικρό συμπατριώτη του, όμως εκείνος στην πραγματικότητα έκανε πλάκα.

Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ανηλίκων κ. Κωνσταντίνου Μπούτσικου και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν στις 6.30 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 30 Ιουνίου 2014 όταν τα τρία αγόρια μετέβησαν στο σχολείο του Γενναδίου.

Εκεί έπαιζαν κάποια παιδιά. Τότε οι τρεις αλλοδαποί πλησίασαν ένα 8χρονο αγόρι ελληνικής καταγωγής και αφού το γύρισαν ανάποδα του πήραν το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ που κρατούσε επάνω του.

Το παιδί όταν το άφησαν έπεσε κάτω και χτύπησε ενώ οι νεαροί δράστες του επέστρεψαν τα χρήματα.

Στην συνέχεια ο 15χρονος Ρουμάνος έβγαλε ένα σουγιά από την τσέπη του και απείλησε ένα άλλο 8χρονο αγόρι επίσης Ρουμανικής καταγωγής.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε την επόμενη μέρα στην αστυνομία με αποτέλεσμα την σύλληψη των ανήλικων δραστών αλλά και των γονέων τους.

Οι συλληφθέντες προσήχθησαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνου Μπούτσικου ο οποίος και άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των τριών ανηλίκων για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα από κοινού και κατά μόνας, έργο εξύβρισης από κοινού, ενώ τον ανήλικο Ρουμάνο βαραίνει και η κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Σε ότι αφορά τους γονείς η δικογραφία διαχωρίστηκε και θα παραπεμφθούν στο αρμόδιο δικαστήριο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σύμη: Κάτοικος βρήκε στη θάλασσα τσάντα με 2,5 εκατ. δολάρια

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα μητέρα για κακοποίηση των δύο ανήλικων παιδιών της

Αλεξανδρούπολη: Νηπιαγωγός κλείδωνε 3χρονα σε αποθήκη για να ηρεμήσουν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr