ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εγκληματική Ομάδα,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εγκληματική ομάδα που εμπλέκεται σε σωρεία ληστειών και κλοπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εξαρθρώθηκε με τη σύλληψη έξι ατόμων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας οι συλληφθέντες ενέχονται σε τουλάχιστον 33 ένοπλες ληστείες και 18 κλοπές μοτοσικλετών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες εισέβαλαν ένοπλοι στα καταστήματα για τη διάπραξη των ληστειών και επέλεγαν, κυρίως, πρατήρια υγρών καυσίμων, σούπερ μάρκετ, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ψητοπωλεία, πρακτορεία ΟΠΑΠ, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρικών ειδών.
Επίσης, εισέβαλαν σε ομάδες των δύο, τριών ή τεσσάρων ατόμων και με την απειλή πολεμικού όπλου καλάσνικοφ ή πιστολιού, ακινητοποιούσαν υπαλλήλους και πελάτες και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, που κυμαίνονταν από μερικές εκατοντάδες, έως μερικές χιλιάδες ευρώ. Κατά τη διάπραξη των ληστειών είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κράνη μοτοσικλετιστή και γάντια.
Σε ορισμένες περιπτώσεις ληστειών σε σούπερ μάρκετ η λεία της σπείρας παραμένει αδιευκρίνιστη από τους υπευθύνους των καταστημάτων. Πάντως, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το χρηματικό ποσό που αποκόμισαν από την εγκληματική δραστηριότητά τους ξεπερνά τις 47.000 ευρώ.























































