ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος για τον φόνο του Σταύρου Γεωργίου - Τι είπε στους αστυνομικούς
POLITICO: «Νέο ελληνικό βέτο» στις κυρώσεις της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας - Στο επίκεντρο το ρωσικό LNG
Μυστικές υπηρεσίες ερευνούν εάν η Ρωσία «καθοδηγεί» ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικούς στόχους
Ιράν: Απειλές για ολικό ενεργειακό μπλακάουτ στον Κόλπο - Ναρκοθέτηση των Στενών του Ορμούζ
Ο Γιάννης Μανιάτης ζητά από την ΕΕ στοχευμένες κυρώσεις στην Τουρκία για τον αγωγό Τουρκίας-κατεχόμενης Κύπρου - Προς ελλην. κυβέρνηση:
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρίστανε τη δικηγόρο για περισσότερα από 10 χρόνια, μια 52χρονη στον Πειραιά, καταφέρνοντας να εξαπατήσει τουλάχιστον 12 γυναίκες αποσπώντας συνολικά πάνω από 52.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 52χρονη είχε στήσει «δικηγορικό» γραφείο και εξαπατούσε κυρίως γυναίκες διαζευγμένες ή σε διάσταση από τις οποίες αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά, με το πρόσχημα των νομικών.
Η 52χρονη συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, που έκανε έρευνες έπειτα από καταγγελίες.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση άσκησης δικηγορίας, απάτες κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία εγγράφων και υπεξαίρεση.























































