ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης η περίπτωση ενός 68χρονου άντρα από το Λασίθι ο οποίος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα 15χρονο αγόρι με νοητική στέρηση.
Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια ενώ σε δεύτερο βαθμό καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών.
Ο 68χρονος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι. Τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο προκαλούν σοκ αφού περιγράφονται οι ερωτικές συνευρέσεις του 68χρονου με το ανήλικο αγόρι, η πνευματική κατάσταση του οποίου παραπέμπει σε μικρό παιδί, σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των ειδικών.
O 68χρονος είχε αρνηθεί την κατηγορία και ισχυριζόταν ότι ουδέποτε «πείραξε» το αγόρι σεξουαλικά. Οι συναναστροφές που είχε μαζί του, όπως λέει, ήταν για να τον βοηθάει στις αγροτικές εργασίες και του έδινε ένα χαρτζιλίκι για αμοιβή.























































