ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καθηγητής των ΤΕΙ, καθώς και ακόμη δύο άτομα, συνελήφθησαν μετά από καταγγελίες ότι ελάμβαναν από φοιτητές 250 ευρώ για να τους περνάνε ένα μάθημα σε κάθε εξεταστική, στις Σέρρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση του καθηγητή φέρεται να ξεκίνησε από το 2012, ενώ για να έρθει σε επαφή με φοιτητές χρησιμοποιούσε ακόμη και το Facebook.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο καθηγητής επέλεγε στο μάθημά του κατά τις εξετάσεις θέματα εκτός διδακτέας ύλης, ασαφή και δυσνόητα, με αποτέλεσμα πλήθος φοιτητών να μην μπορούν να το περάσουν ή ακόμη και να καθυστερούν στην απόκτηση του πτυχίου τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, η τακτική αυτή γινόταν προκειμένου στη συνέχεια οι φοιτητές να καταβάλλουν χρήματα για να περάσουν τα μάθημα, όπως και γινόταν.
Η σύλληψη των τριών έγινε με συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των τριών συλληφθέντων, με αποτέλεσμα να συλλεχθεί προανακριτικό υλικό το οποίο τεκμηριώνει μία εξαιρετικά δομημένη επιχείρηση.
Οι κατηγορίες εναντίον τους αφορούν δωροληψία σε βαθμό κακουργήματος.























































