Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν ζωοκλέφτες στην Καλαμάτα

Συνελήφθησαν ζωοκλέφτες στην Καλαμάτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ζωοκλέφτες, Καλαμάτα,

Εξαρθρώθηκε, ύστερα από πολύμηνη και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ζωοκλοπές και κλοπές, ενώ εξιχνιάστηκαν συνολικά δεκαπέντε περιπτώσεις ζωοκλοπών και δύο περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Τριφυλίας Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν την Τρίτη το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο Έλληνες, ηλικίας 55 και 30 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της νομοθεσίας περί ζωοκλοπών. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα δύο συνεργούς τους, επίσης μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, τουλάχιστον από εξαμήνου, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη ζωοκλοπών και κλοπών.

Από την πρόοδο της έρευνας προέκυψε ότι είχαν διαπράξει στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Τριφυλίας Μεσσηνίας, δεκαπέντε περιπτώσεις κλοπών οικόσιτων ζώων, καθώς και δύο περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες, όπου είχαν αφαιρέσει γεωργικά εργαλεία, μηχανήματα και αντικείμενα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει οικόσιτα ζώα, εργαλεία, μηχανήματα και αντικείμενα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Μέρος των οικόσιτων ζώων που είχαν αφαιρέσει, καθώς και των αντικειμένων (εργαλείων και μηχανημάτων), βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για τον εντοπισμό και των άλλων μελών της ομάδας, καθώς επίσης και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

12022014kloph-pelopon1 12022014kloph-pelopon2 12022014kloph-pelopon3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr