Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι εκτέλεσαν μαφιόζικα τον «Αυστραλό» στη Βούλα – Τέσσερα αδέλφια οι ύποπτοι

Ποιοι εκτέλεσαν μαφιόζικα τον «Αυστραλό» στη Βούλα – Τέσσερα αδέλφια οι ύποπτοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο παρελθόν του 46χρονου επιχειρηματία στην Αυστραλία έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους οι Αρχές για να εντοπίσουν τους δράστες της εν ψυχρώ εκτέλεσής του το βράδυ της Τετάρτης έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικοί ύποπτοι είναι τέσσερα αδέλφια με καταγωγή από τον Λίβανο, πολιτογραφημένοι Αυστραλοί, οι οποίοι ζουν στην Αυστραλία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του 46χρονου, ο οποίος ζούσε πολλά χρόνια στην Αυστραλία με την οικογένειά του, φέρεται να είχε κοινές επιχειρήσεις εκεί με τον πατέρα των αδελφών.

Οι δυο τους είχαν νυχτερινά μαγαζιά και είχαν κατηγορηθεί για εμπόριο ναρκωτικών.

Το 2007 για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους οι σχέσεις τους χάλασαν και από συνέταιροι έγιναν άσπονδοι εχθροί.

Ξέσπασε μάλιστα μεταξύ των δύο οικογενειών ένας σκληρός «πόλεμος» με τον 46χρονο επιχειρηματία να κατηγορείται από τις αυστραλιανές Αρχές για απόπειρα δολοφονίας ενός από τα αδέλφια.

Με τη σειρά τους τα τέσσερα αδέλφια κατηγορήθηκαν ότι αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον 46χρονο στην Αυστραλία και σύμφωνα με τις ελληνικές Αρχές δεν αποκλείεται να το πέτυχαν χθες το βράδυ.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας εκτελέστηκε με τέσσερις σφαίρες στο στήθος και στην πλάτη, μόλις είχε βγει από το σπίτι του και βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, την ώρα που κατευθυνόταν στα εγκαίνια της νέας τους επιχείρησης security.

Την ώρα μάλιστα που το θύμα έπεφτε νεκρό από τις σφαίρες των πολυβόλων μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τα παιδιά του, ενώ η σύζυγός του, γνωστό μοντέλο, συμμετείχε σε επίδειξη μόδας στο Athens Fashion Week.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη με τις Αρχές να ερευνούν κάθε πτυχή της επιχειρηματικής και προσωπικής ζωής του θύματος και της οικογένειάς του.

Ρεπορτάζ: Βάιος Σύρρος στον τηλεοπτικό σταθμό STAR

Εκτέλεση μια ανάσα από τα παιδιά του

Έξω από το σπίτι του στη Βούλα εκτελέστηκε εν ψυχρώ ο επιχειρηματίας Γ. Μ., την ώρα που μέσα σε αυτό έπαιζαν αμέριμνα τα δύο μικρά παιδιά του που απέκτησε από το γάμο του με γνωστό μοντέλο που συμμετείχε στο reality μόδας, «My Style Rocks».

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ–ΜΠΕ αναφέρουν ότι το θύμα δέχθηκε επίθεση από αγνώστους μόλις βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του.

Φέρεται να εκτελέστηκε με τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και στην πλάτη που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εταιρείας security προσπάθησε να βγει από το μικρό Smart του για να σωθεί, όμως οι εκτελεστές του δεν του έδωσαν καμία ευκαιρία και τον γάζωσαν με τα όπλα τους, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο μες στη μέση του δρόμου.

Εκείνη την ώρα μάλιστα, η Ελληνό–Ουκρανή σύζυγός του, έκανε πασαρέλα στο πλαίσιο του Athens Fashion Week για τον οίκο Kathy Handels, χωρίς να γνωρίζει ότι ο σύζυγός της είναι νεκρός, ενώ τα δύο μικρά παιδιά τους βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Έντρομος έφτασε στο σημείο ο πατέρας του 46χρονου, ρωτώντας τους αστυνομικούς με αγωνία αν ο γιος του είναι καλά.

Το θύμα είχε το παρατσούκλι «Αυστραλός», καθώς είχε ζήσει χρόνια εκεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr