ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοίγει η πόρτα της φυλακής για την 19χρονη που κατηγορείται ότι αφού σκότωσε το νεογέννητο μωρό της μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της στην Πετρούπολη, με τη βοήθεια της μητέρας της το πέταξε στα σκουπίδια.
Πέντε μήνες μετά την απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου για την προσωρινή κράτηση της 19χρονης έγινε δεκτό το αίτημα της να αποφυλακιστεί, με τον συνήγορο της, Σπύρο Δημητρίου να ευχαριστεί την Δικαιοσύνη που «αποφάσισε με ψυχραιμία και δίνει στην κοπέλα μία ευκαιρία για τη ζωή της».
Η αποκάλυψη της υπόθεσης, τον περασμένο Μάιο, είχε συγκλονίσει με την νεαρή κοπέλα να ισχυρίζεται πως όταν συνειδητοποίησε ότι είναι έγκυος ενώ ήδη βρισκόταν στον 7ο μήνα της κύησης τρομοκρατήθηκε.
Η νεαρή γυναίκα γέννησε μόνη στην μπανιέρα του σπιτιού της και αφού, όπως η ίδια φέρεται να είπε στην απολογία της, θήλασε το βρέφος παρουσίασε αιμορραγία.
Ενώπιον του ανακριτή η 19χρονη ισχυρίστηκε πως προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία, βάζοντας χαρτιά στο στόμα του μωρού ενώ τύλιξε γύρω από το λαιμό του ένα σχοινί για να το κάνει να αντιδράσει.
Η μητέρα της από την άλλη, απολογούμενη είπε ότι δε γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη μέχρι την ώρα του τοκετού και πως πήρε το μωρό από την κόρη της και το πέταξε στα σκουπίδια.























































