Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την δολοφονία της 18χρονης Ειρήνης από τον πατέρα της στην Πετρούπολη

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την δολοφονία της 18χρονης Ειρήνης από τον πατέρα της στην Πετρούπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Δολοφονίες, Παιδοκτόνος,

«Ήταν τόσο αποφασισμένος να σκοτώσει το παιδί του, που ούτε μια φορά δε διστάζει. Η κοπέλα αντιστέκεται. Φώναζε βοήθεια, δεν ήθελε να πεθάνει, ήθελε να ζήσει…». Με αυτά τα λόγια ο εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο 56χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τη 18χρονη κόρη του στην Πετρούπολη, στις 30 Αυγούστου 2017, είχε προσχεδιάσει το έγκλημά του.

«Ο θάνατος του κοριτσιού ήταν μαρτυρικός. Ο δόλοφόνος προσπάθησε με τέσσερις τρόπους να την εξοντώσει. Πρώτα με μαχαίρι, μετά με πυρκαγιά, μετά προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και στη συνέχεια έπεσε πάνω της κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη. Ήταν μοναδικός σκοπός του να τη σκοτώσει, αφού αδιαφόρησε αν θα πάθει κάτι και ο ίδιος» είπε χαρακτηριστικά ο εισαγγελικός λειτουργός, ο οποίος δε δέχτηκε τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι πάσχει από ψυχική νόσο.

«Υπάρχει μόνο ένα χαρτί από το “Δρομοκαΐτειο”, όπου ο κατηγορούμενος είχε νοσηλεύτει τον Μάιο του 2017, σύμφωνα με το οποίο έπασχε από έντονο στρες.

»Από κατάθλιψη μπορεί να πάσχει η μισή Ελλάδα. Αν όποιος έχει κατάθλιψη σκοτώνει το ίδιο του το παιδί, φαντάζεστε πού θα είχαμε φτάσει» είπε ο εισαγγελέας, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι την ημέρα του εγκλήματος είχε καταναλώσει δύο κουτιά χάπια.

«Δεν πήρε χάπια, δεν έχασε τις αισθήσεις του. Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι ο συγκεκριμένος δράστης είναι κακός ηθοποιός. Ξέρει να ασκεί έλεγχο στους άνθρωπους και χρησιμοποίησε τα παιδιά του και κυρίως την Ειρήνη, για να φέρει πίσω τη σύζυγό του. Όταν κατάλαβε ότι αυτό δε μπορούσε να συμβεί, προέβη στο έγκλημα από εκδίκηση» είπε ο εισαγγελέας, ζητώντας την ενοχή του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έμπρησμο με πλήρη καταλογισμό.

Στην απολογία του ο πατέρας της Ειρήνης υποστήριξε ότι εκείνη την ημέρα είχε καταναλώσει δύο κουτιά ψυχοφάρμακα, ενώ ανέφερε ότι είχε διαβάσει στο κινητό της κόρης του μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον φίλο της και τη μητέρα της, στα οποία «έλεγαν ότι ήθελαν να απαλλαγούν από μένα και να με δώσουν στην αστυνομία».

«Πήρα δύο κουτιά χάπια. Γύρισε το μυαλό μου και ο κόσμος όλος. Άρχισα να λέω στην Ειρήνη για τα μηνύματα και δεν τα παραδεχόταν. Δεν ξέρω τι έγινε από εκεί και πέρα» είπε ο κατηγορούμενος, με το ακροατήριο να φωνάζει «τη σκότωσες…» και τον 56χρονο να απαντά: «Δε θυμάμαι τίποτα. Δεν ήθελα κάνω κακό στο παιδί μου».

Όπως είπε στην απολογία του, δεν ήξερε τι έκανε, γιατί ήταν υπό την επήρεια των χαπιών.

«Έκανα μεγάλο κακό, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό. Δεν ήξερα τι έκανα από τη στιγμή που πήρα τα χάπια. Κανένας δεν είπε στο δικαστήριο ότι δεν αγαπώ το παιδί μου, ότι τα ξεχώριζα ή ότι δεν έκανα τα πάντα γία αυτά» είπε.

Εισαγγελέας: «Έχετε μετανιώσει;».

Κατηγορούμενος: «Θέλω να πάω δίπλα της».

Εισαγγελέας: «Κρίνετε ότι εσείς σκοτώσατε την κόρη σας;».

Κατηγορούμενος: «Αυτό φαίνεται».

Εισαγγελέας: «Την αγαπούσατε;».

Κατηγορούμενος: «Πάρα πολύ…».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Ηλιούπολη: Το πιθανότερο σενάριο για τους θανάτους μητέρας και γιου από σφαίρες στο κεφάλι

Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί με σφαίρα στο κεφάλι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr