Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη στον Βόλο: Κατηγορούν πατέρα ότι ασελγούσε στην 10χρονη κορούλα του

Φρίκη στον Βόλο: Κατηγορούν πατέρα ότι ασελγούσε στην 10χρονη κορούλα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρίκη στον Βόλο μετά την αποκάλυψη ότι ένας άνδρας ηλικίας 35-40 χρόνων έβρισκε ευκαιρία, όταν η σύζυγός του έλειπε στη δουλειά και ασελγούσε σε βάρος της ηλικίας περίπου 10 χρόνων κόρης του.

Η δράση του «πατέρα», γινόταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας στον Βόλο και αποκαλύφθηκε όταν τον αντιλήφθηκε ο επίσης ανήλικος γιος του, το είπε στη μητέρα του, που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του και γνωστοποιήθηκε το δράμα του μικρού κοριτσιού.

Σύμφωνα με το Magnesia News, η υπόθεση απασχολεί εδώ και περίπου δέκα μέρες την Εισαγγελία Βόλου, που με απόλυτη μυστικότητα ζήτησε από την Αστυνομία επείγουσα προκαταρκτική έρευνα.

Η έρευνα ολοκληρώθηκε και πλέον ο πατέρας του μικρού κοριτσιού αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ήδη στην κύρια ανάκριση.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης, το κουβάρι ξετυλίχτηκε μέσα στον Οκτώβριο, όταν ο ηλικίας περίπου 12 ετών γιος του ζευγαριού, αντιλήφθηκε τον πατέρα του, την ώρα που η μητέρα του απουσίαζε στη δουλειά, να ασελγεί σε βάρος της μικρής του αδελφής, της οποίας μάλιστα είναι και φυσικός της πατέρας.

Ο ανήλικος γιος ενημέρωσε την ηλικίας 30 περίπου χρόνων μητέρα του για το τι είχε δει να κάνει ο «πατέρας» στη μικρή του αδελφή.

Η γυναίκα χωρίς δισταγμό υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά στην Αστυνομία σε βάρος του συζύγου της, και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο άνδρας φαίνεται ότι προέβαινε σε ασελγείς πράξεις κατά του μικρού κοριτσιού για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι όταν η Εισαγγελία ενημερώθηκε για το περιστατικό, διέταξε καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών, στο πλαίσιο της οποίας ελήφθησαν καταθέσεις τόσο από τη μητέρα, όσο από τον ανήλικο γιο και την 10χρονη, που είναι μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου, όπως και το άλλο παιδί της οικογένειας.

«Θα κληθεί τις επόμενες μέρες να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου»

Μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας ο άνδρας αναμένεται να κληθεί τις επόμενες μέρες για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Και οι δύο κατηγορίες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και μπορούν να επιφέρουν ποινές κάθειρξης 10-20 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κολωνός – Απόφαση: Ο Ηλίας Μίχος ένοχος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης

Κακοποιούσε τον σύζυγό της για 20 χρόνια και παρίστανε το θύμα – Την «ξεσκέπασε» και σώθηκε

Θεσσαλονίκη: 23χρονος προέτρεπε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα και την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr