ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατηγορητήριο «καίει» τους αστυνομικούς στην υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου

Κατηγορητήριο «καίει» τους αστυνομικούς στην υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Ζακ Κωστόπουλος,

Καταπέλτης είναι το κατηγορητήριο για τους αστυνομικούς οι οποίοι έχουν κριθεί από τον ανακριτή σε απολογία για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου .

Το κακούργημα που τους αποδίδεται είναι αυτό της θανατηφόρας σωματικής βλάβης απέναντι στο Ζακ Κωστόπουλο, ενώ στο κατηγορητήριο επισημαίνεται ότι του προκάλεσαν «σωματική βλάβη».

Το απόσπασμα του κατηγορητηρίου είναι χαρακτηριστικό:

«Ειδικότερα εσύ έπληξες (με κλωτσιά, με παρατεταμμένο πάτημα του χεριού , με πάτημα στο πόδι του ) προκαλώντας σε αυτόν σωματική βλάβη η οποία ήταν αυξημένη, λόγω της κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει.

Συνεπεία των κακώσεων αυτών ήτοι των προκληθέντων πολλαπλών και διάσπαρτων τραυμάτων που οφείλονται στη συγκλίνουσα συμπεριφορά τόσο δική σου, όσο και όλων των συγκατηγορουμένων σου και του μηχανισμού στρες, δηλαδή της αντίδρασης του οργανισμού του θύματος, προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτά, προκλήθηκαν ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου οι οποίες συνδέονται αιτιωδώς με τα ανωτέρω τραύματα και οδήγησαν στο θάνατο του ανωτέρω».

Προθεσμία μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις αστυνομικοί παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα ενώπιον του 23ου τακτικού ανακριτή και ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν στις 12 Δεκεμβρίου 2018.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να υποστηρίξουν ότι ενήργησαν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους καθώς είχαν λάβει σήμα για ληστεία με το δράστη να κρατά αιχμηρό αντικείμενο και να προσπαθεί να διαφεύγει. Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι δεν βιαιοπράγησαν σε βάρος του θανόντα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Ο τραγουδιστής D4vd κατηγορείται ότι δολοφόνησε 14χρονη και διαμέλισε το πτώμα της με αλυσοπρίονο

Απολογία 89χρονου «πιστολέρο»: «Ήθελα να κάνω ντόρο, αν ήθελα να σκοτώσω θα το είχα κάνει»

Καλαμάτα: Νεκρός άνδρας με μια σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε σε στάβλο

89χρονος άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο γιατί δεν του έδιναν σύνταξη – Συνελήφθη στην Πάτρα

Γιώργος Καλλιακμάνης: Υπήρχε σχέδιο να βγάλουν στην πορνεία τη 19χρονη Μυρτώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr