Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ριχάρδος – Έγγραφο της ΑΑΔΕ ανατρέπει τα δεδομένα – Έρχονται αποφυλακίσεις;

Ριχάρδος – Έγγραφο της ΑΑΔΕ ανατρέπει τα δεδομένα – Έρχονται αποφυλακίσεις;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απρόσμενη τροπή λαμβάνει η υπόθεση της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης λαθρεμπορίας χρυσού, στην οποία εμπλέκεται μεταξύ άλλων ο γνωστός ενεχειροδανειστής Δημήτρης Ριχάρδος Μυλωνάς, μετά την επικοινωνία της ανακρίτριας Διαφθοράς με τις αρμόδιες οικονομικές Αρχές.

Από χθες το πρωί Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ, στο ανακριτικό γραφείο διαβιβάστηκε απάντηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), σε ερώτημα της δικαστικής λειτουργού, στο οποίο η Αρχή επικαλούμενη την τελωνειακή νομοθεσία, ενημέρωσε ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι για εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία.

Κατόπιν αυτού, όπως εκτιμούν νομικές πηγές, το βασικό κακούργημα της λαθρεμπορίας παραμένει έωλο, συμπαρασύροντας και τα κακουργήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της εγκληματικής οργάνωσης.

Αδικήματα, τα οποία προβλέπουν προσωρινή κράτηση για τους κατηγορούμενους.

Υπό αυτά τα δεδομένα οι συνήγοροι υπεράσπισης των οκτώ προφυλακισθέντων καταθέτουν από το πρωί σήμερα Τρίτη αιτήματα άρσης της προσωρινής κράτησης των εντολέων τους.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι πιθανότατα εντός της ημέρας αυτεπαγγέλτως η ανακρίτρια, αποτιμώντας τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση διατάξεων που θα οδηγήσουν στην αποφυλάκιση των κατηγορούμενων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Ο Μπαχτσελί ζήτησε από τον Ερντογάν να μείνει πρόεδρος της Τουρκίας για πάντα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr