ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Παντρεμένος μεγιστάνας κατηγορείται ότι «αγόρασε» την πανέμορφη ξανθιά υφιστάμενή του
Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά» τις τουρκικές NAVTEX στο Αιγαίο
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» - Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βίντεο ντοκουμέντο από πρατήριο καυσίμων στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Λίνδου βγήκε στη δημοσιότητα, για την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο .
Τα πλάνα εξασφάλισε το «OPEN» και είναι λίγο πριν συμβούν όλα όταν η 21χρονη Ελένη ήταν ακόμη ζωντανή και αυτό το όχημα την οδήγησαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες στο εξοχικό του ενός, σύμφωνα με τις λιμενικές Αρχές.
Εκεί, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει, μέχρι στιγμής γνωστά, επιχείρησαν να την βιάσουν. Όταν εκείνη αρνήθηκε, οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια.
Ο ένας εκ των δύο, συγκεκριμένα ο Αλβανός κατηγορούμενος, αναφέρει στην κατάθεσή του ότι ο Έλληνας φίλος του χτύπησε την φοιτήτρια με την συσκευή σιδερώματος στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα αναίσθητη, αποδίδοντας τον θάνατό της στη βίαιη και ξαφνική αντίδρασή του.
Οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους.
Δείτε το βίντεο:






















































