Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για τη φρικτή δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για τη φρικτή δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην ανακρίτρια Ρόδου αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή, ο 19χρονος και ο 21χρονος που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σε βάρος των δύο, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό.

Ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο 19χρονος Αλβανός στην αρχική ομολογία του στους αξιωματικούς του Λιμεναρχείου Ρόδου παραδέχθηκε την εμπλοκή του στη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας ρίχνοντας τις ευθύνες στον 21χρονο Ροδίτη συγκατηγορούμενό του, ο οποίος έως τώρα αρνείται τη δική του συμμετοχή.

Για τον λόγο αυτό, οι συνήγοροι της οικογένειας της φοιτήτριας έχουν καταθέσει αίτημα στις δικαστικές Αρχές Ρόδου, ώστε να γίνει σήμερα αναπαράσταση του εγκλήματος και εξέταση κατά αντιπαράσταση των δύο κατηγορουμένων.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται πως μετέβησαν με την άτυχη φοιτήτρια σε εξοχική κατοικία που ανήκει στην οικογένεια του 21χρονου και επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις την χτύπησαν και ημιθανή τη μετέφεραν σε ερημική βραχώδη παραλία, όπου την πέταξαν στην θάλασσα.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Δημοκρατική», μετά από κατευθύνσεις που έδωσε ο 19χρονος κατηγορούμενος, δύτες εντόπισαν το απόγευμα της Τετάρτης, το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η 21χρονη φοιτήτρια, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Πεύκων στη Λίνδο, όπου είχε βρεθεί και η σορός της.

Την Πέμπτη οι συνήγοροι υπεράσπισης της οικογένειάς της ανέφεραν πως πριν πετάξουν ζωντανή την 21χρονη φοιτήτρια στη θάλασσα, οι δράστες τής είχαν δέσει με σκοινί τα πόδια για να σιγουρευτούν ότι θα πνιγεί.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή τους, σημείωναν μεταξύ άλλων, ότι «η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν εν ζωή, αλλά επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί.

»Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Θρίλερ με τον στρατιώτη που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»

Σύμη: Κάτοικος βρήκε στη θάλασσα τσάντα με 2,5 εκατ. δολάρια

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr