Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία φοιτήτριας: «O 19χρονος με απείλησε πως αν μιλούσα θα με σκότωνε» (βίντεο)

Δολοφονία φοιτήτριας: «O 19χρονος με απείλησε πως αν μιλούσα θα με σκότωνε» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα όσα είπε στην απολογία του ο 21χρονος για την φρικτή δολοφονία στη Ρόδο με θύμα την φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΙ και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο κατηγορούμενος για το φόνο της 21χρονης φοιτήτριας επιμένει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στο έγκλημα και πως όλα τα έκανε ο 19χρονος συγκατηγορούμενός του.

Παράλληλα εξέφρασε τη λύπη του για όσα συνέβησαν στην 21χρονη Ελένη ενώ δηλώνει μετανιωμένος που όπως ο ίδιο λέει «συγκάλυψε το έγκλημα».

«Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την άτυχη κοπέλα, κι έχω μετανιώσει για τη μετέπειτα ανάμειξή μου στη συγκάλυψη της αποτρόπαιας πράξης του συγκατοιγορούμενού του. Θα ήθελα να δηλώσω ότι ο συγκατηγορούμενός μου ψεύδεται ασυστόλως και περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές μου για να απαλλάξει τον εαυτό του από τις ευθύνες του», δήλωσε ο 21χρονος.

Αφού περιέγραψε με λεπτομέρειες κάθε σκηνή του εγκλήματος δήλωσε πως ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει προκειμένου να σώσει την κοπέλα, ενώ φοβήθηκε τις απειλές του 19χρονου σύμφωνα με τις οποίες «θα είχε την ίδια τύχη με τη 21χρονη».

Τέλος ζήτησε να γίνει εξέταση DNA στο ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η 21χρονη Ελένη καθώς και τοξικολογικές εξετάσεις στον συγκατηγορούμενό του για να αποδειχθεί αν λέει αλήθεια.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real, ο 21χρονος Ροδίτης περιγράφεται από συντοπίτες του, ως ένα παιδί οξύθυμο και προκλητικό που έμπλεκε συχνά σε φασαρίες.

Δείτε το βίντεο:

iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/V3Qwb0_6mvc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen>

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηλιούπολη: Το πιθανότερο σενάριο για τους θανάτους μητέρας και γιου από σφαίρες στο κεφάλι

Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί με σφαίρα στο κεφάλι

Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος νεκροί στο σπίτι τους με σφαίρα στο κεφάλι

Άγιοι Ανάργυροι: O 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν τη σφάξει

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής – Φόβοι για νέα απόπειρα αυτοκτονίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr