ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»
Βαθύ ρήγμα στον Λευκό Οίκο: Προς «καρατόμηση» Χέγκσεθ και Ράτκλιφ λόγω της συμφωνίας με το Ιράν
Παρέμβαση Φαραντούρη για IMEC στη σκιά συμφωνίας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας: «Η Ελλάδα χάνει το τρένο;»
Διαρροή-σοκ για συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Πληροφορίες για σαρωτικές υποχωρήσεις της Ουάσιγκτον μεταδίδουν τα αραβικά Μέσα
Η ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τον Πιερρακάκη: «Από την ΚΕ του ΠΑΣΟΚ στη "χρυσή παρέα" του κυρίου Μητσοτάκη» τώρα παριστάνει και τον...
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν ήταν παιδί που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» δηλώνει στον ΣΚΑΪ ο πατέρας του 21χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
Αποκαλύπτει ταυτόχρονα σημείωμα του νεαρού προς την οικογένεια της κοπέλας με το οποίο επιρρίπτει ευθύνες για το φόνο στον 19χρονο:
«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, σοκαρίστηκα όμως από τη βιαιότητα του συγκρατούμενού μου και δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω».
«Είναι συγκλονισμένος, μετανιωμένος που δεν είχε το κουράγιο να το αποτρέψει» δηλώνει ο πατέρας του νεαρού, δηλώνοντας την πίστη του στην κρίση της δικαιοσύνης.
«Δεν είναι ο αυτουργός… είναι πολύ χάλια, δεν είναι αυτός που χτύπησε την κοπέλα» επιμένει.
Όπως ανέφερε, «είναι καλό παιδί, εργατικό, τον είχα μαζί μου στις επιχειρήσεις μου, δουλεύαμε καθημερινά, ένα φιλότιμο φυσιολογικό παιδί.
»Δεν προκαλούσε προβλήματα. Ίσως μια δυο φορές όπως όλα τα παιδιά».
Σύμφωνα με τον πατέρα του 21χρονου «όλη η οικογένεια περνάμε Γολγοθά, φοβάμαι ότι θα στιγματιστούμε ακόμη κι αν αποδειχθούν όσα υποστηρίζει ο γιος μου γιατί είναι μικρή κοινωνία».
«Έπαθα σοκ όταν έμαθα την εμπλοκή του στη δολοφονία της φοιτήτριας» δήλωσε από την πλευρά της η πρώην σύντροφος του 21χρονου. «Μετά το χωρισμό μας όταν ξαναβρεθήκαμε είδα ένα άλλο άνθρωπο» πρόσθεσε.























































