Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στην ίδια φυλακή και σε απομόνωση ο Έλληνας και ο Αλβανός

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στην ίδια φυλακή και σε απομόνωση ο Έλληνας και ο Αλβανός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται πλέον, εδώ και μερικές ώρες και οι δυο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει το τοπικό kozanimedia.gr, αρχικά μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα στο Φελλί λόγω του ξυλοδαρμού του από συγκρατούμενους, ο 19χρονος και λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος.

Ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του ακριβώς την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, τουλάχιστον, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, για ευνόητους λόγους, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δυο στο Φελλί, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε ο Σκάι, βρέθηκε ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Δικογραφία σχηματίζεται και σε βάρος των δώδεκα κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα που αναγνωρίσθηκαν από τον 19χρονο ως μετέσχοντες στον ξυλοδαρμό του. Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και τις παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Σημειώνεται ότι ο παθών δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την ποινική τους δίωξη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδειάζουν οι φυλακές στη Ρωσία: «Οι κρατούμενοι στέλνονται στον πόλεμο»

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Άγρια επίθεση των ΜΑΤ σε φοιτητές – 8 τραυματίες στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Αλβανός βίαζε κι έδερνε την 28χρονη Αλβανίδα σύζυγό του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr