Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά ο Κούγιας στον δικηγόρο του 21χρονου που κατηγορείται για τον φόνο της φοιτήτριας

Τι απαντά ο Κούγιας στον δικηγόρο του 21χρονου που κατηγορείται για τον φόνο της φοιτήτριας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν έχει σημασία ποιος κρατούσε το σίδερο, αφού ο θάνατος δεν επήλθε από το χτύπημα, αλλά από πνιγμό», είπε ο συνήγορος της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Κούγιας διευκρίνισε ότι «ο θάνατος επήλθε οκτώ ώρες μετά τα χτυπήματα» και «η ανθρωποκτονία έγινε τη στιγμή που πέταξαν το θύμα στη θάλασσα».

«Το παραπεμπτικό βούλευμα τους παραπέμπει και τους δύο για ανθρωποκτονία για την πράξη του πνιγμού. Τη Δικαιοσύνη δεν μπορεί να την πειράξει κανείς» διευκρίνισε.

Ο κ. Κούγιας είπε ότι η δίκη μπορεί να γίνει τελικά στον Πειραιά και όχι στην Κω, υπό το φόβο εκφοβισμού των ενόρκων.

Χθες Πέμπτη, ο συνήγορος του 21χρονου Έλληνα κατηγορούμενου Άκης Δημητριάδης είπε ότι στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η φοιτήτρια βρέθηκαν μόνο τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναφορικά με τα δακτυλικά αποτυπώματα του 21χρονου που βρέθηκαν στο σπίτι όπου τελέστηκε το έγκλημα, ο κ. Δημητριάδης τόνισε ότι ο πελάτης του «ουδέποτε αρνήθηκε την παρουσία του στο σπίτι, έχει δώσει εξηγήσεις και πώς βρέθηκαν και σε ποιο σημείο η κατάσταση βρέθηκε εκτός ελέγχου».

Υποστήριξε ακόμα πως ο 19χρονος ήταν αυτός που σε κατάσταση μανίας άρχισε να χτυπά με δύναμη στο κεφάλι την άτυχη κοπέλα, και στη συνέχεια απείλησε τον πελάτη του ότι θα έχει το ίδιο τέλος όταν αυτός αντέδρασε.

Όσον αφορά στον θάνατο της φοιτήτριας, επικαλέστηκε την ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία η κοπέλα είχε χτυπηθεί σε τέτοιο βαθμό που ακόμα κι αν μεταφερόταν άμεσα σε νοσοκομείο, δεν θα επιζούσε.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι την ώρα που την μετέφεραν οι κατηγορούμενοι με το αυτοκίνητό τους ήταν αναίσθητη και «μετά βίας στη ζωή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Θεσσαλονίκη: Αλβανός βίαζε κι έδερνε την 28χρονη Αλβανίδα σύζυγό του

Αίγινα: Αλβανός βίαζε νεαρή υπό την ένοχη σιωπή της μητέρας της

Νίκος Δένδιας: Πιστεύουμε στους πολίτες-οπλίτες – «Από τα αρχαία χρόνια την πόλη-κράτος την υπεράσπιζαν οι πολίτες της» – Πιστεύουμε στον ένοπλο πολίτη

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν έχει καμία πρόθεση να καταστεί χώρα περιορισμένης κυριαρχίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr