Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία Τοπαλούδη: Έκανε χρήση ναρκωτικών ο γιος μου, λέει η μητέρα του 21χρονου

Δολοφονία Τοπαλούδη: Έκανε χρήση ναρκωτικών ο γιος μου, λέει η μητέρα του 21χρονου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με την λήψη μαρτυρικής καταθέσεως από την μητέρα του 21χρονου κατηγορούμενου για βιασμό από κοινού και ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με έναν 19χρονο Αλβανό, συνεχίστηκε χθες η κυρία ανάκριση γύρω από τις συνθήκες διάπραξης του ιδιαζόντως ειδεχθούς εγκλήματος με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια του τμήματος Μεσογειακών σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ελένη Τοπαλούδη.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δημοκρατικής», το γεγονός ότι, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται, τόσο στο προκαταρκτικό στάδιο της προανάκρισης όσο και στην πορεία μετά την απολογία των κατηγορουμένων και την έκδοση διάταξης για την προσωρινή τους κράτηση, γίνεται μνεία σε προσπάθεια απεξάρτησης από τα ναρκωτικά του 21χρονου ημεδαπού κατηγορούμενου.

Ανεπισήμως είχε γίνει γνωστό συγκεκριμένα ότι κατά την διάρκεια της κράτησής του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου του είχε χορηγηθεί κάποιο σκεύασμα χωρίς όμως να διευκρινιστεί αρμοδίως για την σύστασή του.

Χθες η μητέρα του φέρεται στην κατάθεσή της να ανέφερε ότι ο 21χρονος παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες και μάλιστα από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης, ενώ φέρεται μάλιστα λόγω των προβλημάτων του αυτών να μην ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.

Η μητέρα του 21χρονου αναφέρθηκε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου 2018 η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα.

Αναφέρθηκε ακόμη στο χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr