Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρόδος: Ροζ κύκλωμα με φοιτήτριες σβήνει τα ίχνη και εξαφανίζει κινητά (φωτο)

Ρόδος: Ροζ κύκλωμα με φοιτήτριες σβήνει τα ίχνη και εξαφανίζει κινητά (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λίγες μέρες μετά τη σύλληψη των δύο νεαρών στη Ρόδο, που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, ο πατέρας της είχε καταγγείλει στην εφημερίδα «Ροδιακή» ότι στο νησί δρα ανεξέλεγκτα κύκλωμα, το οποίο εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρά κορίτσια.

Στον απόηχο αυτών των καταγγελιών η ροδίτικη εφημερίδα «Δημοκρατική», σε κυριακάτικό της δημοσίευμα, αναφέρει ότι οι αστυνομικές Αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρο «ροζ» κύκλωμα, το οποίο δραστηριοποιούνταν στη Ρόδο και την Κρήτη.

Το εν λόγω κύκλωμα τις τελευταίες μέρες όχι μόνο έσπευσε να σβήσει τα ίχνη του στο διαδίκτυο αλλά κατάργησε και τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εφημερίδα κάνει αναφορά στο εν λόγω θέμα, καθώς σε παλαιότερο ρεπορτάζ της επισημαινόταν ότι υπήρχε φοιτήτρια που διαφήμιζε την παροχή ερωτικών υπηρεσιών στην Ρόδο μέσω του διαδικτύου, τάζοντας στους υποψήφιους πελάτες της ερωτικές υπηρεσίες μέσα από μικρή αγγελία αλλά και από προσωπική της ιστοσελίδα, που παρείχε τη δυνατότητα για περισσότερες πληροφορίες ως και φωτογραφικό υλικό, στην περίπτωση που κάποιος γινόταν μέλος κοινότητας.

«Από τα μέσα του Οκτωβρίου 2017, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, αγγελία εταιρείας, που φέρεται να λειτουργεί στην Κρήτη, με την επωνυμία cretegirlsnetwork και με κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, με την οποία ζητείται προς πρόσληψη «νεαρή κοπέλα ευπαρουσίαστη για αισθησιακό-χαλαρωτικό μασάζ» για παροχή υπηρεσιών σε ξενοδοχεία ή σπίτια στη Ρόδο.

«Η εταιρεία υπόσχεται άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και πολύ υψηλές αποδοχές.

»Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να έχουμε στο δυναμικό μας όμορφες κοπέλες αλλά και καλά κορίτσια όσον αφορά το χαρακτήρα και το ήθος!

»Υγεία και καθαριότητα τα πλέον βασικά για τις κοπέλες που θα συνεργαστούμε! Κάνουμε ό,τι το καλύτερο για εσάς …που μας το ζητήσατε!

»Έχουμε ενημερώσει τις κοπέλες μας να σας δώσουν την καλύτερη εντύπωση!

»Σκοπός μας να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και να συστήσετε τις κοπέλες μας σε φίλους και γνωστούς σας!

»Η συνέπεια στα ωράρια των ραντεβού είναι το βασικό μας μέλημα!

»Σας υποσχόμαστε οι κοπέλες μας να είναι ακριβώς στην ώρα τους στο ραντεβού καθώς και να κάθονται στο ραντεβού με άνεση και χωρίς βιασύνες!

»Σκοπός μας η δική σας χαλάρωση από την δύσκολη καθημερινότητα…» έγραφε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ακολουθούν οι δύο αγγελίες

«Είμαι η Γιολάντα 19χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο. Έρχομαι με καυτές διαθέσεις στο χώρο σου για πολλά καυτά παιχνιδάκια σεξουαλικού τύπου. Για καυτά αγοράκια αλλά και κοριτσάκια!».

«Είμαι η Εμμα 21χρονη αληθινή, σέξυ φοιτήτρια στη Ρόδο. Ανεξάρτητη έρχομαι στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο στη Ρόδο.

»Παρακαλώ να επικοινωνούν μαζί μου μόνο σοβαρά άτομα άνω των 25 ετών που θέλουν να νιώσουν κάτι το όμορφο, το αληθινό, το τρυφερό και να είναι αποφασισμένοι ότι θέλουν να κάνουν ραντεβού!».

Τις προσφερόμενες ερωτικές υπηρεσίες παρέχει όλες έναντι 100 ευρώ την μια ώρα, ενώ διαθέσιμο είναι το τηλέφωνό της και το email της σε υποψήφιους πελάτες.

Εξαφανίστηκαν επίσης η ιστοσελίδα, οι αγγελίες και το τηλέφωνο της 19χρονης φοιτήτριας.

Η εταιρεία φέρεται μάλιστα να είναι μέλος ευρύτερου δικτύου ευρωπαϊκού ιντερνετικού κόμβου παροχής ερωτικών υπηρεσιών από escorts, που διαφημίζεται μάλιστα στην ιστοσελίδα της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr