Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Το έχω μετανιώσει αλλά δεν φταίω» λέει ο δολοφόνος του 21χρονου στον Πειραιά (βίντεο)

«Το έχω μετανιώσει αλλά δεν φταίω» λέει ο δολοφόνος του 21χρονου στον Πειραιά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετανιωμένος δήλωσε ο 30χρονος δράστης της δολοφονίας έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, με θύμα έναν 21χρονο, τον άτυχο Ηλία.

Ο 30χρονος, πατέρας δύο παιδιών, οδηγήθηκε το πρωί στην εισαγγελία Πειραιά, όπου ανέφερε πως δεν φταίει για ό,τι έγινε.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες θύμα και δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή έξω από το νυχτερινό μαγαζί και ήρθαν στα χέρια.

Στη διάρκεια του καβγά ο 30χρονος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον 21χρονο δύο φορές με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος.

Στο σημείο όπου είχε σημειωθεί το συμβάν η αστυνομία είχε βρει δύο κάλυκες. Για το όπλο, που ακόμα δεν έχει βρεθεί, ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πέταξε κάπου αλλά ότι δεν θυμάται πού.

Βίντεο από το newsbeast.gr:

Όσον αφορά το κίνητρο του φονικού, υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες. Κατά την αστυνομική έρευνα, αφορμή στάθηκε ένα απλό σκούντημα μεταξύ θαμώνων του κλαμπ.

Θύτης και θύμα σπρώχτηκαν λόγω του συνωστισμού στην είσοδο του καταστήματος, όπου είχαν πάει με παρέες για να διασκεδάσουν, ο ένας έκανε παρατήρηση στον άλλον, έγινε αρχικά ένα λεκτικό επεισόδιο, και στη συνέχεια συνεπλάκησαν. Κατά τη συμπλοκή, ο δράστης τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε δύο φορές τον 21χρονο, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος.

Κατά μία άλλη εκδοχή, κατά τη διάρκεια της φιλονικίας, το θύμα έκανε παρατήρηση στον δράστη γιατί είχε πειράξει σε άλλη στιγμή την κοπέλα του, κάτι που πιθανόν όξυνε την κατάσταση, αλλά τον είχε μπερδέψει με το δίδυμο αδελφό του.

Όπως ανέφερε η σύντροφος του θύματος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο καβγάς δεν έγινε λόγω ερωτικού κινήτρου, ενώ τόνισε ότι εκείνη και ο 21χρονος δεν μπήκαν ποτέ στο μαγαζί.

«Με έσπρωξε ο φίλος μου για να γλιτώσω και χτυπήθηκε εκείνος από τη σφαίρα», δήλωσε. Σημείωσε επίσης ότι ο δράστης βγήκε από το μαγαζί: «Έσπρωξε τον φίλο μου, σπρώχτηκαν, δεν κατάλαβα. Άρχισαν να μιλάνε, ο φίλος μου άρχισε να τον χτυπάει».

Όπως συμπλήρωσε, η ίδια με μια φίλη της επιχείρησαν να τους χωρίσουν. «Την ώρα που φεύγαμε, γυρνάω για να δω αν ακολουθεί το άλλο ζευγάρι πίσω μου και βγάζει το όπλο. Με έσπρωξε ο σύντροφός μου και χτυπήθηκε εκείνος», συνέχισε. Είπε επίσης ότι γνώριζε μόνο εξ όψεως την φερόμενο ως δράστη και την παρέα του, καθώς τους είχε να κινούνται στον Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr