Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξέσπασε ο πατέρας της Τοπαλούδη: Σαν λύκοι κατασπάραζαν τα κοριτσόπουλα

Ξέσπασε ο πατέρας της Τοπαλούδη: Σαν λύκοι κατασπάραζαν τα κοριτσόπουλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στον News 24/7 στους 88,6μίλησε ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για βιασμό που υπέστη γυναίκα από τον 19χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία της κόρης του.

Όπως είπε ο κ. Τοπαλούδης, ο ίδιος είχε προτρέψει κόσμο στην Ρόδο να μιλήσει και να προχωρήσει σε καταγγελίες μετά την δολοφονία της κόρης του, κατ’ αρχάς επειδή γνώριζε τον χαρακτήρα της κόρης του και με αφορμή διάφορες αποκαλύψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τις κινήσεις του λευκού φορτηγού, με το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι μετέφεραν την φοιτήτρια στο εξοχικό του 22χρονου.

Ο κ. Τοπαλούδης χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός πως δεν διαψεύστηκε, και τόνισε πως πέρα από τους δύο δράστες, κατά την πεποίθησή του, υπάρχουν και άλλοι συνένοχοι και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

«Αν αυτό το άτομο έκανε, ό,τι έκανε δυο μέρες αφού είχε δολοφονήσει την κορούλα μας, με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, σε ένα κοριτσόπουλο με ειδικές ανάγκες, φανταστείτε τι άλλο έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, σε τόσα κορίτσια που σπούδαζαν ή εργάζονταν ή είναι κάτοικοι της Ρόδου. Σαν λύκοι κατασπάραζαν αυτά τα κοριτσόπουλα. Δεν είναι θέμα δικαίωσης.

Είναι θέμα δικαίωσης της ψυχούλας της κόρης μου και όλων αυτών των κοριτσιών που υπέστησαν βιασμούς, εκβιασμούς, και της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως των ίδιων των κατοίκων της Ρόδου που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστάθηκαν», τόνισε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης.

Σύμφωνα με τον κύριο Τοπαλούδη είναι πολύ σημαντικό «για να σπάσει αυτό το απόστημα κάποιων αλητοπαριών, θα πρέπει να μιλήσουν οι γονείς και τα ίδια τα παιδιά που έχουν υποστεί οτιδήποτε, χωρίς να φοβούνται. Όσοι γνωρίζουν πρέπει να μιλήσουν».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Άγρια επίθεση των ΜΑΤ σε φοιτητές – 8 τραυματίες στο νοσοκομείο

Συναγερμός στον ΕΟΔΥ: Έξαρση κρουσμάτων μηνιγγίτιδας στην Πάτρα

Νίκος Δένδιας: Πιστεύουμε στους πολίτες-οπλίτες – «Από τα αρχαία χρόνια την πόλη-κράτος την υπεράσπιζαν οι πολίτες της» – Πιστεύουμε στον ένοπλο πολίτη

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν έχει καμία πρόθεση να καταστεί χώρα περιορισμένης κυριαρχίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr