Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο σοκ στη Ρόδο: Ο δολοφόνος της Τοπαλούδη βίασε την 19χρονη σε δύο φάσεις γιατί… τον διέκοψαν

Νέο σοκ στη Ρόδο: Ο δολοφόνος της Τοπαλούδη βίασε την 19χρονη σε δύο φάσεις γιατί… τον διέκοψαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας στη Ρόδο από τον Αλβανό δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 η δικηγόρος της 19χρονης, Μαρία Κρικοπούλου, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας έγινε σε δύο φάσεις.

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις.

»Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί γιατί τους διέκοψαν.

»Τότε οι δύο, ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, ασφάλισαν το αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλα πιο απόμακρο σημείο» είπε η κυρία Κρικοπούλου.

Όπως εξήγησε η δικηγόρος η νεαρή κοπέλα γνώριζε τους δύο βιαστές της «φίλοι δεν ήταν, υπήρχε μια οικειότητα σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική.

»Ο αδερφός του Ρομά φοιτά στο ίδιο σχολείο με τη 19χρονη οπότε υπήρχε μεγαλύτερη οικειότητα, όχι εμπιστοσύνη.

»Στο άκουσμα πάμε να ακούσουμε μουσική δεν μπορούσε να πάει το μυαλό της το κακό ειδικά όταν αυτό έγινε σε πολύ κοντινό σημείο στο οποίο γίνονταν οι συναντήσεις τους».

Σύμφωνα με την κυρία Κρικοπούλου «ήταν πρακτικά αδύνατο να αντιδράσει η εντολέας μου, αν και είναι αθλήτρια».

«Υπό το καθεστώς βιας κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Ισχύει ότι υπήρξαν πράξεις βιας».

Κατά την εκτίμησή της, τέλος, η 19χρονη αν και έχει τη βοήθεια ειδικών για να αντιμετωπίσει την περιπέτειά της «δεν μπορεί να θεραπευτεί άμεσα, θα χρειαστεί χρόνος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ

Μαρία Πολύζου: Ο πατέρας μου με κακοποίησε σεξουαλικά στα 11 – Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας (βίντεο)

Ρόδος: Στη φυλακή 55χρονος για τον βιασμό της κόρης του με την οποία απέκτησε και παιδί

Ο Νίκος Δένδιας διακήρυξε προς πάσα κατεύθυνση: ΟΛΑ τα ελληνικά νησιά έχουν ΑΟΖ – Το ανυπόστατο «μνημόνιο» Άγκυρας-Τρίπολης ΔΕΝ θα περάσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr