ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συμπληρωματική κατάθεση θα ζητήσει να δώσει, ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας, ο οποίος δολοφόνησε την 29χρονη κόρη του Αγγελική.
Μέσω του συνηγόρου εμφανίζεται μετανιωμένος, και δηλώνει ότι από δω και πέρα θα αφοσιωθεί στον θεό.
Σε δήλωσή του μέσα από τη φυλακή, την οποία γνωστοποίησε ο δικηγόρος του, αναφέρει «θόλωσα για ένα – δύο λεπτά και έγινε ότι έγινε».
Ο ίδιος αρνείται επίσης και τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, για τις οποίες οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων.
Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 29χρονης βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ αφού σκότωσε την κόρη του την έθαψε στην πίσω αυλή του σπιτιού του.























































