ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη φυλακή οδηγήθηκε αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, που κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς κατηγορείται για υπεξαίρεση «μαμούθ», που ξεπερνά τα 400.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο αξιωματικός κατηγορείται με το κακούργημα της κατάχρησης δημοσίου χρήματος.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2013, όταν αξιωματικοί της τοπικής αστυνομίας διαπίστωσαν ότι παρά τη συνεννόηση που έγινε με το αρχηγείο, δεν είχαν τα απαραίτητα κονδύλια για τον εφοδιασμό των αυτοκινήτων της αστυνομίας με καύσιμα.
Ο 45χρονος τότε αξιωματικός δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το έλλειμμα που υπήρχε στην οικονομική υπηρεσία, όπου και υπηρετούσε.
Μετά από πιέσεις που δέχθηκε, ο αξιωματικός ομολόγησε την υπεξαίρεση και τέθηκε στα διαθεσιμότητα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αστυνομικός, με τα χρήματα κάλυπτε «υποχρεώσεις» που συνδέονταν άμεσα με τυχερά παιχνίδια.






















































