ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 58χρονος από τη Λήμνο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός 14χρονου και ενός 20χρονου που πάσχουν από νοητική υστέρηση.
Ο 58χρονος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά από αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα της Μύρινας που έκαναν τρεις εκπαιδευτικοί σχολείου ειδικής αγωγής της Λήμνου.
Μετά την παραπάνω αναφορά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 58χρονου, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή μεταφέρθηκε στη Μυτιλήνη από τη Λήμνο.
Ο 58χρονος αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες.























































