Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρεις κατηγορίες στους υπόπτους για τον ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017

Τρεις κατηγορίες στους υπόπτους για τον ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρεις κατηγορίες καλούνται να αντικρούσουν, με τις έγγραφες εξηγήσεις τους, ενώπιον ανώτερου αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, οι τρεις ύποπτοι για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017.

Αυτό θα γίνει στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, μετά από κατάθεση ενώπιον αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας του Διδυμότειχου, της μητέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στο νησί.

Πρόκειται για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, ένα 22χρονο και έναν 23χρονο, κάτοικοι Μασάρων.

Συγκεκριμένα, η αυτοτελής προκαταρκτική έρευνα, που διενεργείται, αποσκοπεί να διαπιστώσει αν υφίστανται επαρκείς αποχρώσες ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος τους για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Η δικογραφία, που σχηματίζεται, δεν έχει συσχετιστεί, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική» με τις άλλες δύο, που αφορούν την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη με κατηγορούμενους έναν 21χρονο Ροδίτη κι έναν 19χρονο Αλβανό και τον βιασμό από κοινού μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες με κατηγορούμενους τον ίδιο 19χρονο Αλβανό κι έναν 23χρονο αθίγγανο.

Μεταξύ των τριών υποθέσεων, δεν υφίσταται ακόμη κανένας συνεκτικός δεσμός που θα δικαιολογούσε δικονομικά την συσχέτιση.

Σημειώνεται ότι οι γονείς της Τοπαλούδη πιθανολογούν ότι οι τρεις Ροδίτες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από την Λίνδο και θεωρούν ότι έδρασαν ως κύκλωμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Νίκος Δένδιας: Πιστεύουμε στους πολίτες-οπλίτες – «Από τα αρχαία χρόνια την πόλη-κράτος την υπεράσπιζαν οι πολίτες της» – Πιστεύουμε στον ένοπλο πολίτη

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν έχει καμία πρόθεση να καταστεί χώρα περιορισμένης κυριαρχίας»

Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX λόγω ελληνικής άσκησης στο Αιγαίο – Ρηματική διακοίνωση από το ΥΠΕΞ

Ρόδος: Συνελήφθη 59χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr