ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι ήδη βρίσκονται στο πλευρό του
Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το
Η Τουρκία αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες κατά 229%, στοχεύοντας στην ανάπτυξη δικών της τεχνολογιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας η 30χρονη από τη Βάρκιζα, η οποία κατηγορείται ότι άφησε μόνο το 18 μηνών βρέφος στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανό.
Σε βάρος της νεαρής γυναίκας έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση και εμπρησμό από αμέλεια.
Η 30χρόνη φέρεται να υποστηρίζει ότι άφησε μόνο το κοριτσάκι, από νωρίς, πιστεύοντας ότι θα το πρόσεχε ο οδηγός ταξί με τον οποίο είχε σχέση.
Η φωτιά μάλλον ξέσπασε από το θερμαντικό σώμα και το κοριτσάκι κάηκε αβοήθητο, πάνω στο κρεβατάκι του.
Όταν γύρισε η 30χρόνη είπε ότι είδε καπνούς, προσπάθησε να πάρει το παιδί αλλά δεν τα κατάφερε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.
Ο συνήγορός της υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι πέρασε άσχημα παιδικά χρόνια αλλά και δύσκολες στιγμές στο πλευρό της θετής της μητέρας και πως από τα 11 της υφίστατο κακοποίηση σχεδόν σε καθημερινή βάση από τον σύντροφο της θετής της μητέρας.
«Το έγκλημα ήταν πως έφυγε πριν έρθει ο σύντροφός της για να προσέχει το παιδί.
Λόγω της έλλειψης φαρμακευτικής αγωγής, τον τελευταίο καιρό έφευγε πιο συχνά από το σπίτι.
Όντως έδενε το παιδί στο ριλάξ για να μην πέσει» ανέφερε ο συνήγορος της, Σπ. Δημητρίου.























































