Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο απόπειρες αρπαγής μαθητριών στη Θεσσαλονίκη ανησυχούν τις Αρχές

Δύο απόπειρες αρπαγής μαθητριών στη Θεσσαλονίκη ανησυχούν τις Αρχές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανησυχία σε γονείς της δημοτικής ενότητας Πεύκων στη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν δύο ξεχωριστές αναφορές – καταγγελίες μαθητριών της περιοχής, με διαφορά μόλις λίγων 24ωρων, σύμφωνα με τις οποίες άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, τις προσέγγισαν και τις κάλεσαν να επιβιβαστούν στο όχημά τους.

Τα παραπάνω περιστατικά καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, ενώ είναι εις γνώσιν και της Εισαγγελίας Ανηλίκων της πόλης.

Συγκεκριμένα, οι καταγγελίες έχουν έως εξής:

-Το πρωί της περασμένης Τετάρτης, πριν χτυπήσει το σχολικό κουδούνι στο Γυμνάσιο των Πεύκων, εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο έξω από το σχολείο και ο οδηγός ρώτησε μία μαθήτρια εάν θέλει να την μεταφέρει κάπου.

Η μαθήτρια τον αγνόησε και έφυγε αμέσως από το σημείο κατευθυνόμενη στη σχολική της μονάδα, όπου ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς της.

Μάλιστα την επόμενη μέρα, η διευθύντρια του Γυμνασίου απέστειλε έγγραφο προς τους γονείς, τους οποίους πληροφόρησε για το συμβάν, και για το γεγονός ότι ενημέρωσε τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές.

Η ίδια διευθύντρια κάλεσε τους γονείς «να υπενθυμίσουν στα παιδιά ότι δεν πρέπει για κανέναν λόγο να μπαίνουν σε αυτοκίνητα αγνώστων, ούτε να δέχονται γλυκά, δώρα κλπ, από αγνώστους», τονίζοντας ότι τέτοιους είδους «δώρα» είναι ένας συνηθισμένος τρόπος προσέγγισης ανηλίκων.

– Την Παρασκευή στη 1.30 μετά το μεσημέρι, δύο 24ωρα δηλαδή μετά το πρώτο συμβάν, άλλη ανήλικη μαθήτρια που βρισκόταν μπροστά σε κεντρικό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής των Πεύκων, ανέφερε, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε αργότερα ο πατέρας της στην Αστυνομία, ότι άγνωστη γυναίκα την προσέγγισε προσπαθώντας να την πείσει να μπει στο όχημά της.

Η γυναίκα, που σύμφωνα με την περιγραφή της ανήλικης είχε ξανθό μαλλί και επέβαινε σε λευκό αυτοκίνητο, φέρεται να είπε στην μαθήτρια ότι ο πατέρας της έχει τραυματιστεί και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Το κοριτσάκι φαίνεται να αντιλήφθηκε αμέσως ότι επρόκειτο για ψέμα και δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της γυναίκας να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια κάλεσε τον πατέρα της και ακολούθησε η αναφορά στην Αστυνομία.

Μάλιστα, για το τελευταίο περιστατικό υπήρξε, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, κινητοποίηση της Αστυνομίας που έφτασε στο σημείο αναζητώντας την δράστιδα με βάση τα στοιχεία περιγραφής που έδωσε η ανήλικη.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν ευδοκίμησαν οι έρευνες που ωστόσο συνεχίζονται, ενώ αξιολογείται υλικό από κάμερες ασφαλείας, μαρτυρίες περιοίκων κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: 23χρονος προέτρεπε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα και την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Αθώωση Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και καταδίκη της μητέρας της 12χρονης ζήτησε η εισαγγελέας

«Θα με σκοτώσει, βοηθήστε με» συγκλονίζει η 20χρονη θύμα revenge porn στην Πιερία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr