ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ - 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη
Νίκος Δένδιας: Μέχρι το 2030 θα έχει ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος αήττητος στρατός
Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης «μη βοηθητική και προκλητική» εν μέσω περιφερειακών αντιδράσεων
Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Η AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Σε RED CODE επτά Περιφέρειες
Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεπέρασε κάθε όριο επιβάτης σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης ο οποίος δεν δίστασε να θωπεύσει 16χρονο κορίτσι που συνοδεύονταν μάλιστα από τον πατέρα της, όπως ανέφερε το flashnews.gr.
Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά – Ηράκλειο την ώρα της αποβίβασης στο σταθμό του Ρεθύμνου.
Η 16χρονη είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο από τα Χανιά, μαζί με τον πατέρα της, όπως επίσης και ο 33χρονος που φαίνεται πως «έβαλε» στο μάτι την ανήλικη.
Την στιγμή που η κοπέλα κατέβαινε από το λεωφορείο, ο 33χρονος άρχισε να την αγγίζει απρεπώς σε διάφορα σημεία του σώματός της.
Ο δράστης δεν αποβιβάστηκε και συνέχισε το δρομολόγιο προς Ηράκλειο.
Το κορίτσι ανέφερε στον πατέρα της τι είχε συμβεί και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές που κινήθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά.
Τροχαία του ΒΟΑΚ ακινητοποίησε το λεωφορείο και συνέλαβε τον 33χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.























































