Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίντεο-σοκ: Αυτοκίνητο χτυπάει 18χρονη φοιτήτρια στη Θησέως και την εγκαταλείπει

Βίντεο-σοκ: Αυτοκίνητο χτυπάει 18χρονη φοιτήτρια στη Θησέως και την εγκαταλείπει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Καλλιθέα, Τροχαίο, Φοιτητές,

Κοντά στον εντοπισμό του οδηγού που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 18χρονη φοιτήτρια στη λεωφόρο Θησέως βρίσκεται η Αστυνομία.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας από τα ξημερώματα του Σάββατου, όταν και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, με τον οδηγό να την εγκαταλείπει βαρύτατα τραυματισμένη στην άσφαλτο.

Ο πατέρας της 18χρονης μίλησε στο Open TV και αποκάλυψε πως η κόρη του σώθηκε για λίγα μόλις λεπτά και χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Την ίδια ώρα η Τροχαία Καλλιθέας που έχει αναλάβει την ερευνά έχει εντοπίσει και έχει κατασχέσει ένα όχημα το οποίο παρομοιάζει με εκείνο που χτύπησε την 18χρονη ενώ αναζητείται ο οδηγός.

Το Open TV και ο Μαρίνος Αλειφέρης έφεραν στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας κι όπως φαίνεται σ’ αυτό δυο κοπέλες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα το σώμα της φοιτήτριας αιμόφυρτο στην άσφαλτο και τον οδηγό να πατά γκάζι και να εξαφανίζεται.

Δευτερόλεπτα μετά και λίγα μόλις μέτρα μακριά ο οδηγός ενός ταξί ακινητοποιεί το όχημα του στη δεξιά λωρίδα και κάνει όπισθεν επί της Θησέως για να βοηθήσει την 18χρονη Δέσποινα που είναι βαρύτατα τραυματισμένη.

Την ίδια ώρα ο οδηγός του μικρού μαύρου οχήματος με ταχύτητα διασχίζει την λεωφόρο Θέσεως με κατεύθυνση προς τον Πειραιά.

Κάμερες ασφαλείας καταγράφουν την διαφυγή του ενώ το αριστερό μπροστινό φανάρι είναι σπασμένο.

Το πρωί της Κυριακής πολίτης τηλεφώνησε στην Τροχαία Καλλιθέας και ανέφερε πως ένα όχημα το οποίο παρομοιάζει με εκείνο που παρέσυρε την φοιτήτρια στη Θησεως βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καραΐσκου στον Πειραιά

Σε ιδιωτικό παρκινγκ στην περιοχή του Ρέντη μεταφέρθηκε το συγκεκριμένο όχημα και στη φωτογραφία που αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open φαίνεται το χτύπημα στο αριστερό μπροστινό μέρος του οχήματος όπως και το γεγονός ότι λείπει ο αριστερός καθρέφτης ο οποίος βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου.

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι άνδρες της Τροχαίας Καλλιθέας δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος και πιστεύουν πως θα εμφανιστεί στις αρχές μόλις παρέλθει το αυτόφωρο που λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Άγρια επίθεση των ΜΑΤ σε φοιτητές – 8 τραυματίες στο νοσοκομείο

Συναγερμός στον ΕΟΔΥ: Έξαρση κρουσμάτων μηνιγγίτιδας στην Πάτρα

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη 29/2

Οριστικό – Δεν θα πραγματοποιηθεί η εξεταστική εξαμήνου στη Νομική Θεσσαλονίκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr