ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν δύο για το μαχαίρωμα 29χρονου το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν δύο για το μαχαίρωμα 29χρονου το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο άτομα συνελήφθησαν κατηγορούμενα για εμπλοκή σε αιματηρό επεισόδιο, το οποίο συνέβη, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το βράδυ της Κυριακής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν 29χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες είναι 22 και 33 ετών, και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, τέσσερις άνδρες τον καταδίωξαν και ένας εξ αυτών τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη και στο χέρι.

Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την Αστυνομία και μετά από λίγη ώρα δικυκλιστές αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν δύο από τους φερόμενους ως δράστες, που μετά την εξέτασή τους συνελήφθησαν.

Ο 29χρονος, που κατέθεσε ότι πριν από το επεισόδιο συμμετείχε στην πορεία για την Γενοκτονία των Ποντίων, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπόθεση Μαζωνάκη: Ποινική δίωξη στους δύο γιατρούς του Κολωνακίου

Υπόθεση Μαζωνάκη: Η πλασμαφαίρεση είναι επικίνδυνη διαδικασία και ακατάλληλη για ιδιωτικά ιατρεία, λένε γιατροί

Υπόθεση Μαζωνάκη: Συνταγές της Ιωάννας Γάκα είχαν βρεθεί σε φαρμακείο-«εργοστάσιο αναβολικών»

Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί της «κλινικής» στο Κολωνάκι για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

Στη φυλακή ο 33χρονος πορνοστάρ που εξέδιδε ανήλικες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr