ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Αλί Χαμενεΐ δεν ήθελε τον Μοτζτάμπα για διάδοχό του
Ο αναλυτής Γιόνι Μπεν Μεναχέμ αποκαλύπτει τη στρατηγική για την κατάρρευση του ιρανικού καθεστώτος
Έξαλλος με τους «συμμάχους» ο Τραμπ: Ούτε χρειαζόμαστε, ούτε θέλουμε τη βοήθεια του ΝΑΤΟ
Το «USS Tripoli» σπεύδει προς τη Μέση Ανατολή
Ο Λίβανος στρέφεται κατά της Χεζμπολάχ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με δικαστική απόφαση αποφασίστηκε η παράταση της κράτησης των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία Τοπαλούδη στις φυλακές Γρεβενών.
Όπως αναφέρει το βούλευμα Πλημμελειοδικών Ρόδου η άτυχη φοιτήτρια είχε έναν αργό, βασανιστικό θάνατο καθώς οι δράστες συμπεριφέρθηκαν με ιδιαίτερη σκληρότητα και σαδισμό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν εμμονή να σκοτώσουν την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη.
Αποφάσισαν από κοινού την εξόντωσή της άτυχης κοπέλας.
Επιχείρησαν να τη στραγγαλίσουν, τη γρονθοκόπησαν, την απειλούσαν με μαχαίρι, τη χτύπησαν με το ηλεκτρικό σίδερο και την έριξαν ζωντανή σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στον γκρεμό.
Η εγκληματική συμπεριφορά τους παρουσιάζει ασυνήθιστα στοιχεία και μη αναμενόμενα ακόμα και για τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.
Οι κατηγορούμενοι όπως αναφέρεται ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ο ένας είχε αποδεχθεί πλήρως τη συμπεριφορά του άλλου.
Σύμφωνα με το STAR για όλους αυτούς τους λόγους παρατάθηκε η κράτησή τους στις φυλακές Γρεβενών καθώς έχουν συμπληρωθεί έξι μήνες από την ημέρα που συνελήφθησαν για το ανατριχιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε τη Ρόδο και ολόκληρη τη χώρα.























































