ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ήρθαν σαν… κύριοι στην χώρα μας όμως κουβαλούσαν μίνι οπλοστάσιο και είχαν και πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητό τους.
Ο λόγος για δύο νεαρούς Τούρκους που συνέλαβε η αστυνομία στον Έβρο και συγκεκριμένα στην Βιομηχανική περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθησαν την Τρίτη (5-8-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον κόμβο της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ) Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης Έβρου, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 33 και 40 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες, στο εσωτερικό του οποίου, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα και κατέσχεσαν :
38 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος 9 mm
2 μαχαίρια, με μήκος λάμας 8 και 10 εκατοστών
3 ξύλινα ρόπαλα
1 τσεκούριΕπίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα, έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.
Κατασχέθηκαν επιπλέον 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 1 ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.























































