ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ήρθαν σαν… κύριοι στην χώρα μας όμως κουβαλούσαν μίνι οπλοστάσιο και είχαν και πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητό τους.
Ο λόγος για δύο νεαρούς Τούρκους που συνέλαβε η αστυνομία στον Έβρο και συγκεκριμένα στην Βιομηχανική περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθησαν την Τρίτη (5-8-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον κόμβο της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ) Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης Έβρου, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 33 και 40 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες, στο εσωτερικό του οποίου, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα και κατέσχεσαν :
38 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος 9 mm
2 μαχαίρια, με μήκος λάμας 8 και 10 εκατοστών
3 ξύλινα ρόπαλα
1 τσεκούριΕπίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα, έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.
Κατασχέθηκαν επιπλέον 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 1 ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.






















































