ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

44χρονη πέθανε ενώ τη βίαζαν απέναντι από Γυμνάσιο στη Βέροια

44χρονη πέθανε ενώ τη βίαζαν απέναντι από Γυμνάσιο στη Βέροια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε σεξουαλικό έγκλημα αποδίδεται ο θάνατος της 44χρονης, που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης 3 Μαρτίου απέναντι από το 6ο Γυμνάσιο Βέροιας.

Δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 47 ετών, Ρομά που διέμεναν σε παρακείμενο καταυλισμό, ήταν οι δράστες της δολοφονίας της 44χρονης, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο InVeria.gr o Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, Διονύσης Κούγκας.

Οι δύο άνδρες μαζί με το θύμα είχαν νωρίτερα μεταβεί στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, για να προμηθευτούν ναρκωτικά.

Όταν επέστρεψαν και υπό την επήρεια τους, θέλησαν να βιάσουν την 44χρονη, αλλά αυτή προέβαλε αντίσταση και στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν κατά τη διάρκεια του βιασμού, της έφραξαν τις αναπνευστικές οδούς, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να καταλήξει.

Οι δύο Ρομά συνελήφθησαν και ήδη μεταφέρθηκαν στην Ανακρίτρια, από την οποία έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται, ότι το πτώμα της γυναίκας βρισκόταν εκτός δρόμου, ήταν χωρίς ρούχα (μόνο με εσώρουχα) και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια μπλούζα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θοδωρής Κολυδάς: Πιθανή «ψυχρή εισβολή» μετά την Πρωτομαγιά – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Κτηνωδία στη Χαλκιδική: Έριξαν φόλες και σκότωσαν 21 σκυλιά

Ν. Χριστοδουλίδης: Η απελευθέρωση της Κύπρου είναι η ύψιστη μας προτεραιότητα

Η Ιωάννα Τούνη συνελήφθη

Ιωάννα Τούνη: Ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι για το revenge porn με θύμα την influencer

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr