ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εγκληματική Οργάνωση,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τετραμελή σπείρα που εξειδικευόταν στις ληστείες πρατηρίων βενζίνης και καταστημάτων ψιλικών εξάρθρωσε η αστυνομία.
Τους τελευταίους έξι μήνες με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά είχαν διαπράξει 15 ληστείες στο Χαϊδάρι, τον Πειραιά, την Δραπετσώνα και το Κερατσίνι.
Η αστυνομία μετά από έρευνες κατάφερε να συλλάβει έναν 21χρονο και μια 21χρονη και αναζητά τώρα τους δύο συνεργούς τους.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και των ληστειών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.
Τα μέλη της σπείρας που χρησιμοποιούσαν μοτοσυκλέτα με καλυμμένη την πινακίδα κυκλοφορίας, πήγαιναν σε πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαιρούσαν χρήματα από τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους.























































